Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Megőrültem? Kérlek,...

S. O. S.! Megőrültem? Kérlek, ne nézzetek hülyének!?

Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. 3 napja mozgást, rugdosódást érzek a köldököm alatt, illetve alatta néha jobbra és néha balra. Szó szerint teljesen ugyanolyan, mint a lányommal volt, mikor terhes voltam, vele 16 hetesen éreztem először ezeket. Viszont most nem vagyok terhes,tegnap voltam rákszűrésen a nőgyógyásznál.Mondani akartam, de végül sajna nem mertem, (tiszta nyuszi vagyok),így nem nézett meg,csak a rákszűrés ill kézi tapintás h nincs -e ciszta. Ennyit írt a papírra,hogy nagy,tömött uterus.Összekevertem a bélmozgással, szóval ez lehet az? Szemmel láthatóan is mocorog a hasam, mintha úszkálna bennem valami néha olyan. Megőrültem? Bélmozgástól lehet ilyen,ráadásul olyan lent? Segítséég.
2013. jún. 5. 10:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ha még valaki erre tévedne. Nem lettem okosabb,várok. Volt egy nega tesztem,így nem teszteltem, de a "rugdosódást" minden nap érzem, nagyon különös.Ugye mint mondtam, mig gyógyszert szedtem, mindig megjött a megvonásos, Most viszont nem jött meg, 4 napja késik.
2013. jún. 12. 15:21
 22/24 anonim ***** válasza:
Izgi, írd meg ha kiderül! :)
2013. jún. 12. 15:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy mire vársz? Miért nem mész vissza az orvoshoz? (vagy kérsz kölcsön egy szívhanghallgatót)

Nem biztos, hogy jó dolog babásan fogamzásgátlót szedni, főleg ha a gyanúd már felmerült, én a végére járnék a dolognak, de nagyon gyorsan.

2013. jún. 13. 22:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Nem szedek fogamzásgátlót már!
2013. jún. 14. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!