Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem fog már hülyének nézni az...

Nem fog már hülyének nézni az orvos?

Figyelt kérdés
20 hetes kismama vagyok és múlt héten átmentem az orvoshoz,mert keményedett elég sokat a hasam,most meg érzem,hogy valami gombát sikerült összeszedni,mert ég és kicsit csíp is.Mondta,hogy menjek,ha bármi bajom van,de nem fog már hülyének nézni,hogy mindig van valami bajom?
2012. dec. 7. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A "mindig van valami bajom" hidd el nem itt kezdődik. :) Terhesség alatt amúgy is fogékonyabb összeszedni mindenféle gombás dolgot az ember.Arról nem is beszélve,hogy ez az orvos dolga terhesgondozás alatt.Ha hetente mész,akkor akkor mész.

Mindenképpen menj el,mert babavárás alatt semmi sem játék.Inkább többször,mint egyszer sem.

2012. dec. 7. 09:29
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,aranyos vagy.már kedden kezdtem érezni,hogy kicsit érzékenyebb a szeméremajkak környékén,de nem csípett.Ma kezdett el csípni kicsit.Uh nem rohantam azonnal,de a hétvégét már nem akarom kivárni.Ha csak enyhe gomba is akkor is jobb kezelni szerintem is.Akkor nem aggódok,hogy mit gondol.
2012. dec. 7. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha gondod van, akkor gondod van, akkor nem nézhet hülyének. :) Egy gombás fertőzés nem játék, komoly következményei lehetnek, az, hogy múlt héten voltál az nem jelent semmit. Inkább többször potyára mint egyszer sem, mikor baj van! :)
2012. dec. 7. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Már kértem is időpontot.Uh még ma átmegyek.Mondták,hogy egy terhes nőt soha nem küldenek el,főleg,ha sürgős.Uh megyek.köszi a segítséget
2012. dec. 7. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!