Tőletek megkérdezte az orvos hogy megtartjátok e a babát amikor először mentetek hozzá?
Ezt értem,csak ha valaki abortuszt akar az egyből megmondja.....nem?! Legalábbis szerintem.
Engem kicsit lesokkolt mikor odamentem(hatalmas boldogsággal),és nekem vágta hogy meg fogom e tartani!
Nekünk is úgy zajlott a beszélgetés h megkérdezte milyen panasszal jöttem. Rávágtam panaszom az nincs egyáltalán kisbabát várok :) Vigyorogtam mint a vadalma és hozzátettem már nagyon vártuk. Rávágta h akkor vetkőzzek le és üljek fel ugye a székbe míg öltözködtem le tőlem is megkérdezte h meg akarom-e tartani. Kicsit lesokkolt a kérdés azt hittem egyértelmű voltam. De hát sajnos olyan világot élünk ahol már szinte csodaszámba megy ha vki örül a terhességnek és nem abortuszra megy... Nem vettem sértésnek csak meglepődtem.
26hkm
3 gyerekem van. Az orvosom SOHA nem kérdezte meg, szóval nem hinném, hogy protokoll, mert ő nagyon precíz, biztos megkérdezné, ha kellene.
Sőt, most jövök rá, hogy az első gyerekemmel az első vizsgálatnál még másik orvoshoz jártam (aki aztán nyugdíjba ment, ezért váltottam), de ő sem kérdezte meg.
Az enyém megkérdezte, és el is magyarázta, hogy azért kérdezi, mert nem kell nagyon sietni a következő ultrahanggal, ha mindenképpen megtartom, mert a terhesség idejének pontos megállapítása akkor halasztható :)
Meg jobb minél kevesebbszer ultrahangozni.
Szerintem is meg kell kérdeznie valahogy. Mert ha el kell venni, akkor ugye ott az időkeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!