Tőletek megkérdezte az orvos hogy megtartjátok e a babát amikor először mentetek hozzá?
Igen és akkor elmondom hogy megtartom e vagy nem! De amikor még meg sem vizsgált,már akkor elmondja az ember hogy bármi van akarja e a gyereket vagy nem!
Szerintem így a logikus!!!
De ezen ne kezdjünk el vitázni......
tőlem is azt kérdezte, hogy akkor örülünk?
mikor bementem, és mondtam, hogy van 2 pozitív tesztem, és már x hete nincs meg a vérzésem, valószínű terhes vagyok. akkor még olyan bunkó volt a hozzáállása. a kérdés után, miután mondtam, hogy persze, hogy örülünk, kiugrom a bőrömből olyan boldog vagyok... sokkal kedvesebb lett.
mint utólag kiderült (anyukám nőgyógyásza is) nem szívesen csinál abortuszt, és mivel elég fiatal vagyok, így arra gondolhatott, hogy elvetetem :( pedig minden vágyam a baba volt :)
(bocsi hogy hosszú lett...)
De miért KELL?
Nem az lenne az evidens, hogy az ember akarja?
Ezek szerint 50-50 % már az abortuszok aránya Magyarországon?
Ez azért elkeserítő.
Miért nem ok, hogy a kismama szóljon a dokinak, hogy "doktor úr, nem tudom/szeretném megtartani stb." esetleg ilyen és ilyen okból.
Az első oldalon már írtam, hogy engem nem kérdeztek meg (jól le is lett pontozva, nem baj).
Nem 50-50 az arány, de nem sokkal jobb.
Évi 98 ezer szülés mellett 60 ezer!!! terhességmegszakítás va.
Sajnos nem ritka dolog. És bizony meg kell kérdeznie, mert a további vizsgálatok ideje attól is függ.
26-os totál egyet értek veled én is az előzőekben írtam pontosabban a 4. válaszoló vagyok és én is le lettem érte pontozva. De pedig szerintem az lenne az egyértelmű h mindenki ugye azért megy mert szeretné csak sajnos már annyira rossz világban élünk h már mindennapos lett. Én ezzel senkit nem szólok le vagy bármi mert saját dolga nem az én életem se jogom se közöm beleszólni csak ilyenekből derül ki h már hol tartunk.
Meg kedves 6-os ha már idézel tőlem akkor azt is vedd figyelembe h én nem mondtam egy szóval sem h pofátlanság megkérdeznie meg nem is vártam h érzelmeskedjen velem. Egyedül annyit fejtettem ki h mindenesetre meglepődtem és ledöbbentem. Szerintem ezzel semmi rosszat nem mondtam. És ennyit meg is engedhetek magamnak.
Amúgy meg úgy vagyok ezzel a fajta kérdéssel is h nekem ártani nem árt vele kérdezze szívesen válaszolok és nem kellett végképp szégyenkeznem a válasz miatt. Így a legegyszerűbb felfogni ezt a kérdést nem pedig megsértődni rajta. :) Boldog babavárást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!