Légyszi ne nézzetek hülyének, de rugdos a babám?
Figyelt kérdés
És olyan mintha lenn a nemiszervemben érezném néha egész lennt, olyan fura érzés, lehet csak lesugároz? más is szokott ilyet érezni?22hkm2013. máj. 16. 15:25
1/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy sokat egy idiótának fognak nézni, de néha arra gondolok hogy ki ne essen.... gáz vagyok tudom ., nyugtassatok meg hogy ilyen nem lehetséges....
2013. máj. 16. 15:27
2/7 anonim válasza:
Fura érzés de ne aggodj,néha azt érzem mintha már a hüvelyemben lenne :D 38 hkm
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én a terhességem 18 hete körül is éreztem olyat, mintha a hüvelyemben rugdosna. :) Nem vagy hülye! :) Ez természetes érzés, de nekem akkor volt sokszor amikor éppen farosan feküdt. :) Egyik uh-n faros, másikon meg nem. Forgolódik és rugdal mindenütt. :)
33 hkm
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm , hát de tényleg megijedtem nehogy kiessen , vagy valami:-) mindenen kis hülyeségen képes vagyok bepánikolni. Miket ügyködhet már a pocimban nagyon úszkál, fiú lesz és már nem bír magával..:-)
2013. máj. 16. 15:42
5/7 anonim válasza:
első vagyok,ez majd fokozódik ha már helye se sok lesz,és eldeformálja a hasad is :D Élvezd ki és ne aggodj :D
6/7 anonim válasza:
Én vagy a 33 hetes kismama. :) Először amikor ilyen volt, én is megijedtem. Anyut kérdeztem meg, hogy szerinte ez miért lehet, mert ő egészségügyis és ugye már volt terhes. :D Aztán a dokihoz pont másnap kellett mennem és ő is megerősítette a dolgot.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! megnyugodtam:-))
2013. máj. 16. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!