Ne nézzetek hülyének léci, de mi alapján döntsek, ha egyik név se tetszik? Nemsoká szülök, és egyszerűen nem érzek rá a névre.
Mekkorák a nagyobb gyerekek?
Írjon (vagy mondjon) mindenki pár nevet, aztán egyeztessétek a listát. Ha szépen illeszkedik a családnévhez és elégedett vele mindenki, adjátok azt. :)
De ajánlom a netes névkeresőket, esetleg a jelentése alapján is választhattok, hátha úgy szimpatikusabb lesz egy név.
szia!
kisfiút vagy kislányt vársz? Milyen vezetéknévhez keresel? Hétköznapi nevet vagy különlegeset? Hogy hívják a két gyermeked?
Hát az a gond hogy mindennel van vmi bajom...sok gyerek van a családban és ismeretségben (össze is járunk) ugyanazt a nevet nem akarom adni. Különlegeset szeretnék, hideglelést kapok a gondolattól hogy oviban-suliban még 3 olyan nevű lesz rajta kívül így a toplistás Anna-Hanna-Panna-Sára-Dóra-Réka kizárva...nem akarok mostanában felkapottat se Jázmin, Lili, Kitti..
Ilyen nagyon becézős formát amúgy se szívesen adnék, lesz az a gyerek felnőtt is...(sőt legtöbbet az lesz.)
Igazából kiszúrtunk magunkkal mert nem akarjuk tudni a nemét, majd csak ha megszületik de így dupla annyira nehéz kiválasztani mert nemcsak 1 név kell hanem ugye 2.
Fiúból az előbb leírtak alapján, ne legyen Bence-Marci-Levente-Áron-Ábel-Balázs-Ákos vonulat se.
Felkapott divatnevet Zétény-Dominik-Bendegúz és társai sem szeretnék. Ilyen nagyon szittya magyar nevet sem akarok Nimród, Vajk, Lehet és társai...
Az ilyen öreges nevek mint Béla-Géza-István-László is kilőve...
Mondom nehéz eset vagyok...Apa olyan neveket mond ami meg aztán tényleg nagyon nem tetszik (Bettina, Barbara, Csenge) illetve fiúban Zoltán Balázs Erik..
a vezetéknevet nem írnám ki de pont olyan hangzásra mint a Nagy. Rövid, és egy A betű van a közepén.
Nekem a Szófia(felnőttkorban kellően komoly,becézése Szofi,Szafi,ami szerintem tündéri!)
Szonja,Dorka nagyon tetszik.
Fiú nevek Kristóf,Viktor,Patrik,Adrián,...
Nekem ezek a favoritok!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!