Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem lehet terhesen...

Tényleg nem lehet terhesen halls cukrot enni? Kicsit kapar a torkom ne nézzetek hülyének kérlek de ez hülyeség ugye?

Figyelt kérdés

2012. okt. 23. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet:D
2012. okt. 23. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de elárulnád, hogy honnan szeded ezt az orbitális baromságot?
2012. okt. 23. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem a gyógyszertárba azt mondták azt nem lehet csak a 4. hónaptól szedni...

Kamilla tea + Főzz héjas hagymát és tegyél bele mézet ízesitőül.

2012. okt. 23. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

De a homeopátiás szerek, hársfa tea mézzel, fokhagyma is nagyon jó...

(utolsó voltam)

2012. okt. 23. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én nődokim és a gyógyszertáros is azt mondta, hogy nem lehet.

Szóval nem biztos, hogy baromság.

2012. okt. 23. 18:36
 6/8 A kérdező kommentje:
5és fél hónapos vagyok mivel nem találtam mást az éjjel nappalin kivül mivel ünnep van és kicsit náthás vagyok és kapar a torkom gondoltam egyszerű szoptatós cukorka erre nővérem szólt hogy ezt nem is lehet enni! eddig kettőt ettem csak nem lesz baj! persze iszom a sok teát! holnap meg már lesz doki! de most akkor baj vagy nem?!:-)
2012. okt. 23. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
amúgy még egy hülye kérdés ehhez ki tesz halls cukrot gyógyszertárban mikor bárhol lehet kapni? és ha "veszélyes" miért nem írják rá hogy terheseknek nem ajánlott?!
2012. okt. 23. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem fog ártani.

Igyál hársfavirág teát, sok citrommal és mézzel, ha köhögsz, szedhetsz Stodal szirupot, ez egy homeopátiás szer, kismamák is szedhetik.

2012. okt. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!