S. O. S.! Megőrültem? Kérlek, ne nézzetek hülyének!?
Én futnék vissza a dokihoz...
Minden, amit írsz, nekem azt mondja, hogy baba lesz, kivéve az, hogy megvizsgált az orvos. Elég kétkedve fogadnám, ha egy második trimeszterben járó terhesség elkerülné a doki figyelmét. Ilyenkor a méh már kiemelkedik a kismedencéből, köldök alatt egy-két ujjnyival végződik, még ha nem is mondtad neki, éreznie kellett volna.
És ha a dokinak eszébe sem jutott, hogy rákérdezzen a terhességre? Elvégre is elég ritka, hogy valaki nincs tisztában vele, hogy az. Lehet ő kifejezetten csak a cisztát nézte, főleg, ha sztk-s orvosról beszélünk.
Nekem kicsit hihetetlenek az ilyen esetek...meg, hogy itt érdeklődnek az emberek, hogy lehet-e ez meg az?
Hát lehet, de innen senki nem fogja tudni megmondani, hogy most mi is van. :(
nekem a lányom születése utánn kb 1 éves koráig volt emlékezett a szervezetem..de a Te lányod már 3 éves..
Én visszamennék azért a dokihoz...
Nincs valamelyik barátnődnek aki terhes vagy van neki szivhang figyelője?
Az jol jönne most..)
vagy szolj a dokinak csináljon egy uh-t..)
Kiváncsi vagyok van e baba...
Ezek ilyen fantomrúgások,nálam is előfordult..:-)
Most viszont újra igaziból!
4 éves és 19 hetes pocaklakó anyukája
Akkor egy Alien! :-D
Te most azt várod,hogy azt mondjuk igen terhes vagy.De mi nem tudjuk megmondani,hogy mi zajlik benned.
Biztosan lehet ilyen intenzív a bélmozgás,de akkor sem olyan gyakori,hogy 10-ből 6-an tudjanak neked ilyenről mesélni vagy létezik ilyen,de nem normális.Csak orvos tud segíteni ebben.Ha eljutsz dokihoz majd írj,hogy mi van,kíváncsi vagyok már. :-)
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!