Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Megőrültem? Kérlek,...

S. O. S.! Megőrültem? Kérlek, ne nézzetek hülyének!?

Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. 3 napja mozgást, rugdosódást érzek a köldököm alatt, illetve alatta néha jobbra és néha balra. Szó szerint teljesen ugyanolyan, mint a lányommal volt, mikor terhes voltam, vele 16 hetesen éreztem először ezeket. Viszont most nem vagyok terhes,tegnap voltam rákszűrésen a nőgyógyásznál.Mondani akartam, de végül sajna nem mertem, (tiszta nyuszi vagyok),így nem nézett meg,csak a rákszűrés ill kézi tapintás h nincs -e ciszta. Ennyit írt a papírra,hogy nagy,tömött uterus.Összekevertem a bélmozgással, szóval ez lehet az? Szemmel láthatóan is mocorog a hasam, mintha úszkálna bennem valami néha olyan. Megőrültem? Bélmozgástól lehet ilyen,ráadásul olyan lent? Segítséég.
2013. jún. 5. 10:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én futnék vissza a dokihoz...

Minden, amit írsz, nekem azt mondja, hogy baba lesz, kivéve az, hogy megvizsgált az orvos. Elég kétkedve fogadnám, ha egy második trimeszterben járó terhesség elkerülné a doki figyelmét. Ilyenkor a méh már kiemelkedik a kismedencéből, köldök alatt egy-két ujjnyival végződik, még ha nem is mondtad neki, éreznie kellett volna.

2013. jún. 5. 11:05
 12/24 anonim ***** válasza:

És ha a dokinak eszébe sem jutott, hogy rákérdezzen a terhességre? Elvégre is elég ritka, hogy valaki nincs tisztában vele, hogy az. Lehet ő kifejezetten csak a cisztát nézte, főleg, ha sztk-s orvosról beszélünk.

Nekem kicsit hihetetlenek az ilyen esetek...meg, hogy itt érdeklődnek az emberek, hogy lehet-e ez meg az?

Hát lehet, de innen senki nem fogja tudni megmondani, hogy most mi is van. :(

2013. jún. 5. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:

nekem a lányom születése utánn kb 1 éves koráig volt emlékezett a szervezetem..de a Te lányod már 3 éves..

Én visszamennék azért a dokihoz...

Nincs valamelyik barátnődnek aki terhes vagy van neki szivhang figyelője?

Az jol jönne most..)

vagy szolj a dokinak csináljon egy uh-t..)

Kiváncsi vagyok van e baba...

2013. jún. 5. 12:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát igen, én is kíváncsi vagyok mi lehet. Még várok, hogy folytatódik-e vagy sem ez a mozgolódás. :) Bár nekem furcsa csajok, bélmozgástól mozoghat a hasam, mintha tényleg belülről bökdösné valaki??
2013. jún. 5. 14:55
 15/24 anonim ***** válasza:

Ezek ilyen fantomrúgások,nálam is előfordult..:-)

Most viszont újra igaziból!

4 éves és 19 hetes pocaklakó anyukája

2013. jún. 5. 15:09
 16/24 A kérdező kommentje:
De olyan érdekes, több mint 3 évvel a terhesség után miért pont most lenne fantomrugdosás ? :D Gratulálok am mindkettő gyerkőchöz :)
2013. jún. 5. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Akkor egy Alien! :-D

Te most azt várod,hogy azt mondjuk igen terhes vagy.De mi nem tudjuk megmondani,hogy mi zajlik benned.

2013. jún. 5. 22:28
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem erről van szó. Én azt vártam, hogy valaki azt mondja meg,lehet -e ilyen intenzív bélmozgás, összekeverhetem-e vele.
2013. jún. 6. 06:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Biztosan lehet ilyen intenzív a bélmozgás,de akkor sem olyan gyakori,hogy 10-ből 6-an tudjanak neked ilyenről mesélni vagy létezik ilyen,de nem normális.Csak orvos tud segíteni ebben.Ha eljutsz dokihoz majd írj,hogy mi van,kíváncsi vagyok már. :-)

Utolsó voltam

2013. jún. 6. 08:26
 20/24 A kérdező kommentje:
még várok, hogy folytatódik-e,vagy elmúlik esetleg. De ma már megint éreztem kb 2x, szabályosan, mitha bentről kis rugások lennének... de majd megírom természetesen, ha tudok valamit.
2013. jún. 6. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!