Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Írnátok pozitív...

Anyukák! Írnátok pozitív véleményt a terhességről?

Figyelt kérdés
Olyan rossz, mindenhol szinte csak azt olvasom, hogy kinek milyen teher a terhesség, szapora légzés, szédülés, rémálom stb, kivel milyen rossz dolgok estek meg. Olyan anyukák vannak, akiknek igenis élmény volt a terhességük? Úgy olvasnék pozitív dolgokat is.
2013. jún. 3. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csupa jó volt :) Nem voltam egyiknél sem rosszul, eljártam mozogni (jóga, hastánc, úszás, torna), kivirultam, nőiesebbnek éreztem magam, büszke voltam (vagyok) magamra. Alig híztam. A libidóm mindig az egekben volt, a férjem vonzónak tartott nagyon, imádtam a megnőtt cickóim... :) Folytassam?
2013. jún. 3. 11:00
 2/12 krisztivan ***** válasza:
100%
Mindig jó kedvem volt,semmivel nem lehetett felidegesíteni:-)) Semmi émelygés,rosszullét.A legjobb szakasza az életemnek a várandósságom volt.Szép voltam(igaz +18 kilóval több)de semmi ragya,a hajamból egy szál sem hullot(és még 3 hónapig szülés után is így volt) nem tudom miért:-)) Én nagyon élveztem.De persze azért volt nem annyira jó is,de szerintem igenis megéri pozitívan felfogni,hiszen ritkán lehetsz ennyire közel a gyermekedhez:-))
2013. jún. 3. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Imádtam. Ott kerekedtem ki, ahol pont elfért. Gyönyörűséges, formázható haj, jókedv. Kifejezetten csinosnak éreztem magam. 40. hétig dolgoztam is. Kár, hogy elmúlt...

Volt mellette kellemetlen tünet 1-2, de az elhanyagolható a többi dolog mellett.

2013. jún. 3. 11:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, olyan jó ilyen dolgokat is olvasni:)))
2013. jún. 3. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ötszőr éltem meg,immádtam terhesnek lenni mind az öt terhességemmel pozitív élményekkel.
2013. jún. 3. 11:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Most léptem a 16. hétbe. Még csak első terhességem, de én is vártam mindent, égszakadást földindulást, mert minden félével riogattak. Nincs semmi bajom. Nem fáj egyelőre sehol. Nem volt görcs, sem hányinger, sem étvágytalanság, vagy kóros evés, nem volt különösebb kívánósságom sem. A pocim fejlődik, már érzem a Manó bizsergését. Minden nap szép, a hangulatom nyugodt, vidám. Remélem, végig így marad. Eddig semmi előrejelzés nem volt rám igaz :) Neked is nagyon szép várandósságot kívánok! :) Igazi "buli" az egész! :)
2013. jún. 3. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jól se elötte se után nem éreztem magam soha. Még a szülés elötti napon is több órát sétáltam, soha semmi bajom nem volt, kár, hogy soha többé nem élhetem át.
2013. jún. 3. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

4 terhességem volt (van, mert most a 4.) a második és harmadik isteni tuti állapot volt:) Nem sokat híztam nem voltam rosszul soha, örültem hogy kerekedek, nem zavart semmi a világon , semmi panaszom eltérésem, aggódni valóm nem volt. Tuti gyors rövid szülések:)

Mindenkinek hasonlót kívánok:)

2013. jún. 3. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mindkét terhességemnél nagyon rosszul voltam az első hónapokban,mégis életem legjobb élménye volt terhesnek lenni. imádtam a gömbölyödő hasamat,azt ahogy mocorog bennem a baba. amikor látok egy pocakos anyukát,akkor kicsit még irigykedem is rá..
2013. jún. 3. 11:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm, olyan aranyosak vagytok:))Olyan jó olvasni Titeket:)
2013. jún. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!