Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitiv történetek terhességről?

Pozitiv történetek terhességről?

Figyelt kérdés
Akinek pl. vérzése volt, de nem csak a terhesség elején. Görcsölt, veszélyeztetett terhes volt.
2011. ápr. 20. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt egy heamatomám 13 hetesen, vérzéssel, aztán 19 hetesen egy sokkal erősebb vérzés jelentkezett akkor megint ügyelet.34. héten nyitott külső méhszáj, riogattak, hogy korababa lesz, ehhez képest 39+4-re született a makk egészséges kisfiam. (:

2011. ápr. 20. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A fiammal minden oké volt(mi azt hittük), szülésnél derült ki, hogy majdnem halva született, mert meg csomózta a köldökzsinórt és nem kapott elég tápanyagot + magára is tekerte2X. Hála a dokimnak és a technológiának a szülőágyon észre vették, és azonnal császároztak:-) A fiam picit soványka volt ugyan, de makk egészséges és ez a lényeg:-) A kórházba csodagyereknek hívták, mert semmi baja nem lett:-) Ma már 20 hónapos nagyfiú:-)
2011. ápr. 20. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Félidőtől nyíltam, szedette velem a doki a görcsolót(azaz akarta mert én nem szedtem. Nem görcsöltem, úgyhogy nem láttam értelmét, ráadásul amikor bevettem pár nap még az elején, akkor olyan bélgörcsöm lett, hogy nem bírtam felállni.)Ikresként veszélyeztetett voltam, folyamatosan riogattak hogy korák lesznek, hogy sokat emelgetem a lányom (21 hónap van a gyerekek között)pihenjek többet, mivel nyílok. Aztán uh-n is a végén közölték, hogy az adatok alapján az elmúlt 3-4 hétben nem nagyon fejlődtek a kicsik.

36 hétre születtek a fiúk, 2 nap miatt korababáknak hívják őket, 2 és 2,5 kg-ok voltak, tehát nem voltak kicsik a korukhoz képest egyátalán. (ahhoz meg főleg hogy a lányom időre született 2,8 kg-mal.)Gyorsan, 2 óra alatt természetes úton, 3 perc különbséggel születtek, a nagyobbik az első baba be volt fordulva a második faros volt, de gyönyörűen tudta hogy kell kibújni, hogy anya ne repedjen szanaszét. (doki is azt mondta soha nem fogja elfelejteni, hogy hogyan bújt ki a második fiam).

Ma már 8 hós nagyfiúk

2011. ápr. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!