Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 6. hetében hirtelen...

Terhesség 6. hetében hirtelen elsápadtam, okozhatja ilyen korán a terhesség?

Figyelt kérdés

Megfigyelésre befektettek, mert fenn áll a vetélés kockázata. 4. napon haza engedtek. Azóta tiszta fehér az arcom, de még a karom is kifakult, holott le voltam barnulva.

Szokatlan ezért kérdezem, hogy lehetségese e az ilyen jelenség terhesség elején.

2013. jún. 2. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a biztonság kedvéért azért a háziorvoshoz lebóklásznék. Remélhetőleg nem a babával van gond, és tényleg csak terhes tünet. Miért vagy veszélyeztetett?
2013. jún. 2. 17:55
 2/12 A kérdező kommentje:

bevéreztem kicsit. azóta nincs ilyen tünetem. uh-n minden rendben volt.

csak ez a sápadtság ami előjött itthol.

2013. jún. 2. 18:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szedni a Neo Ferro - folgammát (védőnő ajánlására) napi 1-et ha netalán vérszegénységem lenne.
2013. jún. 2. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Én 5 hetesen elvetéltem, a mostanival 6-7 héten véreztem, feküdtem 2 napot a kórházba adta sárgatest hormont, magnéziumot és rutascorbint. Szerencsére ilyen elfehéredős tünetem nem volt. Azért ha ez nem múlik szerintem holnap nézzenek rá a babaára. Ez az első 12 hét csak ilyen borzalmas, utána jobb lesz! Nem volt vashiányod? Az is okozhatja a rosszullétedet. Remélem minden rendben lesz, és egyáltalán nincs kizárva, hogy neked ilyen terhes tüneted legyen.
2013. jún. 2. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Közbe elfelejtettem amit mondani akartam, hogy nekem még amikor nem voltam terhes megállapították, hogy vas hiányom van (semmi tünetem nem volt) de írtak fel vasat. Na attól szörnyen éreztem magam, szédülés, étvágytalanság, abba is hagytam és időm sem volt vissza menni dokihoz (nincs tünet az ember nem megy szívesen orvoshoz, lusta voltam) Semmi nem történt most terhesen eddig mindig rendben volt.
2013. jún. 2. 18:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem is volt spontán vetélésem 6 hetesen :( akkr magas lázam volt erős vérzéssel. Majd 20 hetesen szűltem (rendellenesség miatt. ) Ez októberbe volt. Februárba nagyon kifakultam...gondolom a sok vitamin hiány miatt. Mert nagyon elhanyagoltam magam. Március óta turbóztam fel magam. Szépen meg is jött a színem is.Duphaston-t szedek. Illetve B vitamint, kalciumot, ferro folgammát. kaptam én is rutascorbint is. sokat fekszek pihenek az előírásnak megfelelően. Bár most amúgy is olyan rossz idők voltak n tudom kihatott e. De köszönöm holnap elmegyek a dokihoz inkább.
2013. jún. 2. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem is volt *
2013. jún. 2. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok érted! Minden rendben lesz!
2013. jún. 2. 19:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen :)
2013. jún. 2. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyenem az 5. hét végén. Még nem tudtuk, hogy jön a baba. Elsápadtam, megszédültem, és elgyengültem. Mikor mentem orvoshoz, rákérdeztem, hogy ez mi lehetett ez. Azt mondta, hogy egyszerű terhességi tünet. Ritkán, de előfordul. Arra kell figyelni, hogyha ilyen előfordul, mindig legyen nálad rágcsa, és ha le kell ülnöd, akkor ülj csak le. Velem utána is párszor előfordul, egyszer vezetés közben kellett félreállnom. Nálam egyébként ez az egész gyengeségérzés pár perctől kezdve pár óráig is eltartott, a sápadtság pedig nagyjából a 14-15. hétig. Azóta is néha elsápadok, de nem gyengülök el, és egy-két órán belül elmúlik. talán az is hozzájárul, hogy nekem pl. alacsony a vérnyomásom.

Nálad is lehet, hogy közrejátszik az alacsony vérnyomás, alacsony vércukorszint, illetve lehet, hogy a kórházi koszt is megviselt, és nem jutottál elég tápanyaghoz, emiatt legyengültél.

Üdv:

29 hkm

2013. jún. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!