Terhesség 6. hetében hirtelen elsápadtam, okozhatja ilyen korán a terhesség?
Megfigyelésre befektettek, mert fenn áll a vetélés kockázata. 4. napon haza engedtek. Azóta tiszta fehér az arcom, de még a karom is kifakult, holott le voltam barnulva.
Szokatlan ezért kérdezem, hogy lehetségese e az ilyen jelenség terhesség elején.
bevéreztem kicsit. azóta nincs ilyen tünetem. uh-n minden rendben volt.
csak ez a sápadtság ami előjött itthol.
Nekem volt ilyenem az 5. hét végén. Még nem tudtuk, hogy jön a baba. Elsápadtam, megszédültem, és elgyengültem. Mikor mentem orvoshoz, rákérdeztem, hogy ez mi lehetett ez. Azt mondta, hogy egyszerű terhességi tünet. Ritkán, de előfordul. Arra kell figyelni, hogyha ilyen előfordul, mindig legyen nálad rágcsa, és ha le kell ülnöd, akkor ülj csak le. Velem utána is párszor előfordul, egyszer vezetés közben kellett félreállnom. Nálam egyébként ez az egész gyengeségérzés pár perctől kezdve pár óráig is eltartott, a sápadtság pedig nagyjából a 14-15. hétig. Azóta is néha elsápadok, de nem gyengülök el, és egy-két órán belül elmúlik. talán az is hozzájárul, hogy nekem pl. alacsony a vérnyomásom.
Nálad is lehet, hogy közrejátszik az alacsony vérnyomás, alacsony vércukorszint, illetve lehet, hogy a kórházi koszt is megviselt, és nem jutottál elég tápanyaghoz, emiatt legyengültél.
Üdv:
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!