Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan, akinek terhesség...

Volt olyan, akinek terhesség alatt enyhe vízszerű folyása volt?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok. Második babómat várom, de még ilyet eddig eddig nem tapasztaltam. Szerintem folyás lehet, de egy kicsit aggódom, hogy mi van ha a magzatvíz szivárog?! Nőgyógyászhoz csak csütörtökön megyek:-(
2013. jún. 2. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem várnék csütörtökig a dokival. Menj el másik dokihoz, ügyeletre, akárhova hogy megyőződhess, hogy minden rendben.
2013. jún. 2. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
A magzatvíznek elvileg édeskés az illata. A folyásnak viszont inkább savanykásabb. Ha viszont nem érzel különbséget, tényleg ne várj túl sokat az orvossal.
2013. jún. 2. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2013. jún. 2. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, én is nagyon megijedtem, de beszéltem sógornőmmel, mondta, hogy neki is volt...

Hát produkál ilyen ijesztő dolgokat a test néha, nem lehet okosat mondani, vagy dokihoz mész, vagy vársz...

Remélem minden rendben lesz veletek is!

2013. jún. 2. 12:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is. Szerintem is folyás lehet, mert inkább ammonia-szerű a szaga. Elég kellemetlen lenne bemenni ügyeletre, hogy ez van és mondaná a doki, hogy "ez kérem folyás!"...:-( Bár jobb mintha szivárogna a magzatvíz!
2013. jún. 2. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a pisi is jött ilyenkor :) nem nyomja a hólyagodat? Nekem a mostani terhességemnél eddig végig ilyen vizes folyásom van...
2013. jún. 3. 11:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Lehet, hogy igazad van...eléggé nyom:-)De abszolút jól vagyok, ezért is gondolom, hogy nem lehet magzatvíz. Ma az Uh-n is minden rendben volt.

Köszönöm és Neked is szép babavárást!

2013. jún. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!