Ti is leváltanátok a nőgyógyászotokat?
A jelenlegi nőgyógyászom a férjem családjának ismerőse és evidens volt,hogy nála szültem az első fiamat. Már egy ideje próbálkozunk a másodikkal és nem akart összejönni. Volt egy vérvételem (amit nem ő írt ki,a legnagyobb könyörgésre sem). Ott valamiért nézték a TSH-t,ami 4,3-as lett. Azóta volt két pozi tesztem,de pár nap múlva elkezdtem vérezni és mire a dokim behívott vizeletvizsgálatra,az mindig negatív lett. Az orrom alá dörgölte,hogy minek költöm a pénzt ilyen hülyeségekre...
Aztán véres hasmenés miatt kórházba kerültem,ahol proktitis ulcerozát állapítottak meg. Kérdeztem tőle,hogy ez mennyire befolyásolja a babavállalást. A válasz az volt,hogy ez nem is betegség,minek járok orvoshoz,mert csak beteggé tesznek.
Aztán kiderült 1 hete,hogy ismét babát várok. Ma elmentem egy endokrinológushoz,aki holnap reggelre elő is jegyeztetett vérvételre. Azt mondta,hogy ha nem lesz kezelve az értékem,ez a baba sem marad meg. Nagyon megijedtem,remélem még nem lesz késő :(
Mindezek miatt úgy döntöttem,hogy nem érdekel a család véleménye,leváltom az orvosomat... Szerintetek elhamarkodott a döntésem?
Köszi, hogy meghallgattatok!
Én is leváltanám, azonnal! Jól döntesz! :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és veletek maradjon a baba!
Sajnos a pesti orvosok messze vannak. Eddig Pápára jártam,de mivel ott ügyelhet bármikor,ezért nem szeretnék odamenni. Inkább Győrben keresgélek.
És szerintetek ráérek még menni nőgyógyászhoz (mivel nincs még szívhang),vagy menjek el már jövő héten valahova?
Köszönöm a véleményeket!
Én a házidokimat váltottam le azonnal a nemtörődömsége miatt. Váltig állította, hogy nem írhat ki ths vérvételt, se cukorterhelést. Érdekes módon, a másik házidoki még aznap megírta a beutalót...
A helyedben azonnal mennék orvoshoz, még ha nem lát semmit, akkor is, mert tud esetleg gyógyszert adni, tanácsokkal ellátni, hogy megmaradjon a baba. Két vetélés után nem várnék arra, hogy megint baj történjen.
Mindenképpen válts nőgyógyászt, mert az írásodból kiderül, hogy nem bízol benne, pedig a nődoki-kismama viszony egyik alapja a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!