Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kértétek fel a nőgyógyás...

Mikor kértétek fel a nőgyógyászotokat, hogy nála szeretnétek szülni? Hányadik héten? Az első trimeszterben még csak nem várják el, ugye?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát én egyáltalán nem mondtam neki konkrétan, mert valahogy egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy ha végig a terhesség elejétől hozzá járok magánrendelésre, akkor nála szülök

ha mégis egyértelművé szeretnéd tenni és felkérni, akkor szerintem elég az utolsó trimeszterben, mert akkor a 3 hónap távlatában már ő is tudja, hogy tudja-e vállalni (nem lesz-e pl pont külföldön vagy stb) és még tudsz keresni másik orvost, ha kell)

2009. ápr. 22. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Iigen , ez magándokinál viszonylag könnyű dolog ; de úgy tudom , hogy nem minden nőgyógyász szülész is automatice! Én láttam az én nődokim kártyáján , hogy szülész-nőgyógyász , de csak úgy a 6. hónap táján kérdeztem rá. Azt mondta, hogy választhatok más szülészt is, nem lesz "harag" emiatt. De pont ezért választottam őt! :)

35 hetes kismami

2009. ápr. 22. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a második trimeszterben kérdeztem meg, valahogy annal is a közepe-vége felé.

Így fel tudtunk közösen készülni rá :-)

2009. ápr. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!