Mennyit keresitek telefonon a nőgyógyászotokat terhesség alatt? Enyém a SOTE I-en dolgozik, nagyon elfoglalt, és van hogy 1-2 napig nem tudom telefonon elérni. Mennyire általános ez?
Én a talán négyszer hívtam minden terhesség alatt. Mi úgy beszéltük meg, hogyha nem veszi fel és sürgős, kérdésem van akkor írok SMS-t és még aznap válaszol. Váalszolt, visszahívott.
Természetesen megvolt a titkárnője száma is, aki bármikor oda tudta vinni neki a telefont. (amikor elment a magzatvizem akkor éppen szülést vezetett le, a titkárnő odavitte a telefont, a fülére tartotta és úgy beszéltük meg, hogy mit csináljak)
Csak nem a Sziller? :-)))
Amúgy én is többször hívtam az enyémet, elérhető volt. Szerintem ha fizetsz neki, akkor azért 80%ban legyen elérhető.
Három terhesség alatt egyetlenegyszer telefonáltam nőgyógyásznak, ici-pici vérzés miatt, hogy menjek-e vizsgálatra.
Ha nődoki lennék, és naponta hívogatnának a kismamik, én is elvárnám a soktízezreket... :DDDD
Én sokszor hívtam telefonon. Pl. ma is, amikor odaértem a Klinikára, hívtam hogy itt vagyok jöhet ultrahangozni előre így volt lebeszélve. Mi így beszéltük meg.
Mindig telefonon egyeztetünk időpontot, meg az eredményeimet is gyakran telefonon kérdezem meg. Olyan nem nagyon van hogy nem veszi fel, inkább csak megkér hogy hívjam később, mert most éppen vizsgál vagy ilyesmi. Én havi 5 ezer forintot fizetek magánba, de ma adtunk neki a kórházban is, mivel nem is volt ügyeletes csak bejött reggel hogy megnézze a saját kismamáit, így engem is. Nem várta el hogy adjunk, mi döntöttünk így. Vasárnap is ez lesz. És akkor is felhívom előtte, hogy mikor mehetek pontosan, mert előfordulhat pl. hogy szülést kell levezetnie és akkor meg feleslegesen autóztam.
Szerintem azért fogadott orvos, hogy ezeket mind megtegye érted, különben járhatnál a körzetileg kirendelthez is, ő is meg tudna vizsgálni.
37h
Mi a vizsgálatok végén beszéltük meg, hogy kb mikor lesz az újabb találkozás, és egyeztessünk előtte. Szóval felhívtam, hogy lassan mennem kéne... mikor is? És akkor megbeszéltük. Ha egyéb gondom volt, pl furán fájt a hasam, vagy nem mozgott eleget a babó, vagy csak beutaló kellett, akkor is hívhattam, adott tanácsot, időpontot beutalóért. Ha nem értem el, engem is mindig visszahívott.
Azóta szültem már, ma fél éves a kisfiam, és októberben kellett volna rákszűrésre mennem, de teljesen elfelejtettem, fel is hívott a doki, hogy nem kellett volna megjelenni? Persze nem leszólós hangnemben, inkább olyan vicces számonkérős volt. :)
Jó fej doki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!