Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az ami szerintetek elengedh...

Mi az ami szerintetek elengedhetetlen a babakelengyébe?

Figyelt kérdés

Írom mi van:

-kiságy, matraccal, gumilepedő 1, lepedők, baldachin, takaró, párna, huzat, fejvédő

-kiskád, szivaccsal, kifogó pelenka,

-egy pelenkázó"alkalmatosság" amin van egy szép nagy feltét

-egy szekrény

-4 éves korig millió baba-gyerekruha, már kimosva kivasalva

-nagy pléd, kis babapléd, 20 db textilpelenka

-10 csomag popsitörlő

-1 bontatlan csomag 2es pelus, meg vagy 20db pluszba

-kiskefe, fésű, fülpiszkáló, lázmérő, cumi legkissebb, és egy nagyobb

-mellszívó, 1 cumisüveg, tejfelfogó kagyló (bimbókiemelőnek)

-babakocsi, hordozó

A legnagyobb részét ajándékba kaptuk, ezért is kérdezem, mi az ami még nagyon fontos lehet, mi az ami nélkül nem tudnánk elindulni???

Sajnos már nem sok pénzünk van, inkább szeretném félre tenni, ha nem muszáj, nem vennék hülyeséget... vagy amit később is ráérek, ha kell...

Szerintetek??

Tudom sok kelengyés lista van, de most tényleg a létszükségre gondolok!

Ezeken kívül majd még ugye a krémek, fürdetők majd gyógyszertáriak lesznek..

#babakelengye #kelengye #létszükség
2013. máj. 30. 12:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy még nézelődök, hátha találok valami olcsót, és akkor veszek!
2013. máj. 30. 14:24
 22/31 A kérdező kommentje:
Meg van a családban egy koraszülött baba, és ők a kórháztól kaptak légzésfigyelőt, azt hiszem 6 hónapra vagy hogy.. Azt még megérdeklődöm, hogy csak koraszülött babáknak lehet ilyet kérni...
2013. máj. 30. 14:26
 23/31 anonim ***** válasza:
73%
Meg azt is írtad, hogy lehet, hogy nem veszel. Én csak meg akartam erősíteni, hogy ez a tényleg fontos dolog, nem a kisolló, kis kesztyű stb. Ezért le kellett pontozni? Hát köszi, így próbáljon az ember segíteni.
2013. máj. 30. 14:35
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
tök jó, hogy aki írta a légzésfigyelőt, azok le lettek pontozva. Hát nekünk fontos volt, akinek nem az ne vegyen. A kérdés az volt, hogy szerintünk mi elengedhetetlen?? Amúgy nem érdekel a pontozás..
2013. máj. 30. 14:38
 25/31 A kérdező kommentje:

Kérlek szépen nem én pontoztalak le, mindenkit felpontoztam.. Gondoltam, hogy lesz olyan, aki szerint létszükség a légzésfigyelő, erre is készültem..

Azt írtam, ha találok olcsót akkor veszek, ha nem akkor nem... Vagy ha esetleg tudok úgy kölcsön szerezni, az még jobb lenne..

Szeretnék, de nagyon sok mindenre kell még most költenünk... ami viszont létszükség...

Autót le kell vizsgáztatni, és meg kell csináltatni, ami nem olcsó mulatság, viszont a párom munkaeszköze, így nagyon fontos...

2013. máj. 30. 14:41
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, nem is neked írtam :)
2013. máj. 30. 14:42
 27/31 A kérdező kommentje:

Mindenkinek mások az igényei, és más a fontos.. persze sok mindent szeretnék még én is venni, pl. majd pihenőszéket.. meg hasonló dolgokat, de ezek nélkül lehet élni..

Azért is írtam, hogy fel voltam készülve arra, hogy mindenki mást fog írni..

2013. máj. 30. 14:43
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
23-as vagyok. Ha nem Te voltál Kérdező, akkor elnézést kérek tőled. Egyébként engem sem a pontozás érdekel, csak felháborít, hogy egy ilyen kérdésnél, ahol az ember tényleg csak segíteni szeretne, egyesek haszontalannak ítélik a válaszomat csak mert esetleg ők nem vettek légzésfigyelőt.
2013. máj. 30. 14:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A légzésfigyelő szerintem is elég fontos. Én az Álomvirágot ajánlanám. Magyar fejlesztés és talán az egyik legjobb. Aukciós oldalakon már 10 000ft-ért be lehet szerezni.
2013. máj. 30. 19:53
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
+1 a légzésfigyelő mellé!!!
2013. máj. 31. 06:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!