Tesco, Dm, Rossmann, hol érdemes az apróbb babakelengyébe valókat megvenni?
Gondolok a textil pelusra,melltartóbetét, mellszívó stb.
úgy vettem észre,hogy a dm drágább mint a rossmann,tescoban még nem voltam, lassan be kéne szerezni a dolgokat...
30 hetes mami jelölt
Én sok mindent TESCO-ban vettem, mert az volt közelebb.De pl cumisüveget, textilpelust, orrszívó porszívót (...stb) baba boltban vettem.
Itt: www.bebibolt.hu Itt nagyon kedvesek és segítő készek voltak velünk.Mondtuk, hogy első baba és fogalmunk sincs, hogy miből, mennyit és hogyan!Szerintem így az elején a drogériák még feleslegesek, meg drágák is.Én Dm-be is csak a pelus miatt járok, mert a BabyLove-os pelust nagyon szeretem, mert olcsó és jó is!Ja hát meg én Dm-ben magamnak állítottam össze kórházba egy kis csomagot.Ott lehet kapni ilyen pici tusfürdőt, meg intim mosakodó gélt, azok jól j9ttek, mert így is 2 táskával mentem és kellett a hely, és legalább a flakonokat nem kellett cipelni! :)
Én is a DM-et szeretem, pont azért mert tudom gyűjteni a pontokat amivel majd később spórolok. Tescoban is lehet jó dolgokat kapni, ott is vettem már egy pár dolgot. A Rossmannba nem nagyon szoktam járni.
33hkm
Én pár dolgot a Rossmannban vettem meg (körömolló, fürdőkesztyű, ilyesmik), pont azért mert a DM tényleg drága, és amúgy is a Rossmannos pontokat gyűjtöm :)
Én amit lehet gyógyszertárban fogok megvenni, egészségpénztári kártyával.
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!