Mik voltak azok a holmik, amiket megvettél a babakelengyébe, mégis teljesen fölösleges volt? Volt olyan, amit bántál, hogy nem vettél?
A 27. hétben járunk és az alapvető holmik megvannak. (Babakocsi, kiságy, kezdő pelus csomag, popsitörlő, textil pelenka, stb.) Azonban annyi mindent hallani, és látni, így kissé elvesztem. Kíváncsi lennék, hogy vannak-e olyan holmik, amik teljesen fölöslegesek és vannak-e olyanok, amiket az alapvető holmikon kívül még mindenképpen érdemes beszerezni?
Köszönöm a segítségeteket!
Nekünk a rezgős pihenőszék nagyon bevált.Nem bánom,hogy megvettük,sokat volt benne a kislányom.Nagyokat aludt benne később nagyokat játszott.:)
Amit nem nagyon használtunk az a játszószőnyeg volt.
cumisüveget vettem, ráadásul üvegből, mert nem szeretem a műanyagot, eddig még nem használtam, már meg nem is fogom, elmúlt 1 éves a kislányom.
ágyba rácsvédőt varrtam, de felesleges, szép, de semmi értelme, amíg olyan magasan van az ágy, hogy védene, addig nem mozog annyit a baba.
most kb ez jut eszembe.
ruhát nem sokat vettem, szerencsére sokat kaptunk.
Csatlakozom az elsőhöz, a játszószőnyeg egy nagy marhaság. A pihiszék nekünk is jól jött. Ami nekem kicset ért az a mei-tai volt, két gyereket hordoztam benne folyamatosan 4 éven át.
Ami felesleges: méregdrága babakocsi... Úgyse találsz olyat ami kifogástalan. Szerintem nincs olyan. Volt egy 70.000 ft-os csillivilli kocsink, de utána lett egy 10ezres használt Graco-nk és az jobban bejött :-o
1. vagyok.
3. nekünk is van mei-tai-unk.Én eddig nem sokat használtam 6 hónapos a lányom és 8kg.Te előre szoktad kötni?Mikor használtad?Pl boltba járáshoz?Illetve ilyen időben nem meleg a babának?
A lányom szerette a játszószőnyeget, kellett sajnos a cumisüveg, és sajnos nem kellett a mellszívó...
Feleslegesnek gondolom a popsitörlő melegítőt, a bébi étel melegítőt...
Ami jó lett volna az a légzésfigyelő, sterilizáló (mikrós-azóta már van, kincset ér), talán a rezgős pihi szék (bár nem éreztük hiányát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!