Szerintetek terhes vagyok? KÉP
Kép alapján!! 20 komment után felfedem az igazságot!
kíváncsi vagyok mit gondoltok, hanyadik hónapban vagyok azt is írjátok!
49-es te be tudsz nézni mindenkihez aki kommantet ír hogy hogy néz ki ??? nem tudhatod milyen testalkatú sértegette....
én 51 kg vagyok 30 hetesen, meg nem sértettem volna és nem is értettem miért bántják annyira, de amit írtál az kicsit sértő ....
senki nem tehet arról h most vékony/ vagy kövér/ hogy gebe / vagy hájas....
és lefogadom nem csak a "csinimamik"/"csontik bántották mert elég sokan kezdték ki.....szerintem csak épp ő volt itt akin le tudták vezetni a bajukat...
Miért most mit írjunk erre? Nem is terhes hasnak néz ki.
Nem azt kérdezte, hogy hány hetes vagyok, hanem azt hogy szerintünk terhes-e egyáltalán. Aki szerint nem az, az leírta, hogy miért gondolja úgy, hogy nem. Mi ezen a sértegetés?
Én is egy "csini mamai" vagyok 165 cm és 62kg (szóval nem éppen egy gebe fajta, 16 hetesen) De továbbra is fenntartom a véleményem, hogy szerintem nem látszik terhesnek. Ezt kérdezte, hogy terhesnek látjuk vagy nem, én nem látom rajta, hogy terhes. És bárhogyan is lehet szidni engem akkor sem látom terhesnek. És jogos, hogy a pasinak sem tűnt fel, hogy terhes, mert hát nekem sem tűnt fel még a pucér hasát látva sem ,nem hogy ruhában. Pontozz le mert válaszoltam a kérdésre.
Szerintetek terhes vagyok?
Nem vagy terhes szerintem. Inkább húsos, duci, telt.
Kedves Kérdező!
Előszőr is Gratulálok a picihez!
49.es senki nem megbántani akarta a kérdezőt, pusztán a feltett kérdésre válaszoltunk. És nem csak az 50 kilós ropiknak lehet terhes hasuk! De tény, hogy rajtuk jobban látszik. Itt van az én pocakom 19 hetesen! Meglehet nézni, hogy honnan kerekedik.
Kérdező még annyit tanácsolnék, hogy szerezz be egy két kényelmesebb nadrágot! Lehet, hogy csak az vág be túlzottan! És ha igen az a babának sem jó!
Még egyszer gratula a babához!
Nem az a baj,hogy választ adtak a kérdésre,hanem ahogyan.Nem mind1,hogy azt írom:"szerintem nem vagy terhes." vagy azt,hogy "nem terhes vagy,hanem hájas!"
Aki meg a hozzászólásomon megsértődött...hát akinek nem inge.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!