Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok? KÉP

Szerintetek terhes vagyok? KÉP

Figyelt kérdés

Kép alapján!! 20 komment után felfedem az igazságot!

kíváncsi vagyok mit gondoltok, hanyadik hónapban vagyok azt is írjátok!

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 30. 00:27
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
Kb. 20 hetes.
2013. máj. 30. 00:40
 2/55 Justicar válasza:
Hali! Én olyan 3.-4. hónapra saccolnám! (kb 16-21. hét)
2013. máj. 30. 00:41
 3/55 anonim ***** válasza:

Én nem tudom megállapítani, mert igaz, már szültem két gyereket, de kábé 2 évvel az első gyerek előtt egy hízásnál pont ilyen hasam volt. Tettem ide akkor képet, és kérdeztem, szerintetek mennyi idős babás vagyok? és senkinek sem tűnt fel, hogy csak hasra híztam. Annyira elkeseredtem, hogy gyors ledobtam 15 kilót :D

Szóval babás is lehetsz, meg nem is, ha nem, akkor olyan a testfelépítésed, mint nekem, ha az vagy, akkor 25-27 hét, mert nekem a babavállalásnál akkor lett megint ekkora pocakom.

2013. máj. 30. 00:43
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
Kb 13 hetes. De nem látszik még terhes pocinak, inkább husi.
2013. máj. 30. 00:51
 5/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem inkább hájnak tűnik, mint terhespicaknak, de nem mernék megesküdni rá. De a buszon átadnám a helyem.
2013. máj. 30. 00:55
 6/55 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan has, mint a fodrászomnál a tanulóé. Szegényke tuti nem terhes, mert már másfél éve ugyanakkora. Szerintem nem vagy.
2013. máj. 30. 01:02
 7/55 anonim ***** válasza:
én az első kettő alapján azt mondom, hogy nem vagy. Vagy azt, hogy inkább felesleg látszik mint baba. Szerintem a pusztán babás poci alul is kerekebb, ívesebb, nincs így elvágódva a szeméremdombnál, mint a duci poci. Ettől függetlenül felöltözve tuti azt feltételezném, hogy terhes vagy.
2013. máj. 30. 01:13
 8/55 anonim ***** válasza:

Szia.

A 7-el ertek egyet. A 2. kepen sokkal inkabb hajasnak tunik a hasad mintsem babasnak. A babas pocak nem ilyen elvago, hanem ivesebb es igen alulrol indulna. Ettol fuggetlenul lehetsz terhes. De meg igen csak az elejen lehetsz. Amikor is meg nem "babas" a poci hanem olyan mint volt.

2013. máj. 30. 01:20
 9/55 anonim ***** válasza:
Amúgy nyilván alkati kérdés, van akinek kifordulni nem is szokott, ekkoránál még nem is kéne, de a sok kép alapján amit másokról is láttam, azért ekkora hasnál a köldök se ennyire így áll már nem? Szóval nem így elveszve van ott mélyen terhességnél, mikor már ekkora pocakig jut az ember? (Feltéve, hogy a babától akkora)
2013. máj. 30. 01:23
 10/55 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább duci a pocid, mint terhes, ha terhes, akkor az elején lehetsz, mert olyan kis plöttyedt még :)
2013. máj. 30. 06:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!