Szerintetek terhes vagyok? KÉP
Figyelt kérdés
Kép alapján!! 20 komment után felfedem az igazságot!
kíváncsi vagyok mit gondoltok, hanyadik hónapban vagyok azt is írjátok!
2013. máj. 30. 00:27
21/55 anonim válasza:
Ez nem terhes pocak. Ha mégis terhes vagy,akkor az elején lehetsz.
22/55 anonim válasza:
szia!
szerintem tuti nem vagy terhes, vagy ha igen akkor a legelején jársz, ugyanis még sok bőr meg husi van ott...nincs kifeszűlve a pocakod....
ha lehetne tippelni én arra tippelnék hogy :
NEM RÉG SZÜLTÉL, ÉS EZ LÁTSZÓDIK A POCAKON !!!
23/55 anonim válasza:
Utoslo igazad lehet!!!
Nos kérdező megirod??
24/55 anonim válasza:
Elmondjátok miből gondoljátok hogy nemrég szült?
25/55 anonim válasza:
Mondjuk akár terhes, akár szült, akár csak hájas, kíváncsi lennék, hogy miért tette fel a képet, mert dicsekvésből biztos nem!
26/55 anonim válasza:
Lehet, hogy ezért:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én ezeket nem is értem, bár a mostani kérdés poénnak jobb. :D:D
27/55 anonim válasza:
Vagy most szült és még megmaradt a pocakja. De szerintem csak álmodozik arról, hogy terhes lesz majd egyszer és ezzel is úgy érezheti, hogy egy olyan közösség tagja (kismamák) ahova csak szeretne bekerülni. Elég bugyuta kérdés, mondjuk szerintem az is hülyeség amikor kis mama felteszi a képét, hogy tippeljetek hány hetes, fiú/lány. Komolyan nem tudom mi értelme ennek a kérdéscsoportnak.
28/55 anonim válasza:
Jéé ezek tényleg ugyan azok a kérdések csak kicsit máshogy..))
Mi értelme van???Komolyan mondom...
Én soha nem raktam fel pocis fotot meg nem pocisat sem...
29/55 anonim válasza:
De attol még nem lesz kismama hogy képeket rak fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!