Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fiús vagy lányos pocak...

A fiús vagy lányos pocak szebb szerintetek? Nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Persze tudom nem választás kérdése, csak érdekel :)

köszi!!!

2013. máj. 29. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én szerintem minden poci szép :)

Nekem gömbölyű van.

De még nem tudom mi lesz

22 hkm

2013. máj. 29. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Én értettem hogy a formára céloztál ( ez hogy fiú lány ez meg csak vicces találgatás nekem minden terhességemnél tök egyforma kerek hasam van és van 2 fiam egy lányom )

Szóval nekem a hegyes csúcsos sokkal jobban tetszik az olyan egyértelmű babás has ráadásul azok úgy lejjebbről is szoktak indulni sokkal inkább terhes has.

Az én hasam fentről indul terhességek elejétől már fent kezd nőni, lent véletlenül se, így eleinte úgy nézek ki mint aki jól bekajált vagy hízott egy csomót hasra később pedig mint akinek sörpocakja van:))

Úgyhogy nekem ez a kerek szélesebb típusú nem tetszik dehát nem válogathat az ember és persze tök lényegtelen , a lényeg az egészséges baba, mindegy milyen pocakból bújik ki:)

2013. máj. 29. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy van bármi különbség!

Mindegy hogy fiús vagy lányos pocak, a lényeg, hogy kismama pocak! Szép mindegyik!

2013. máj. 29. 14:54
 14/19 A kérdező kommentje:
:) utolsó...Lol :DD....még mindíg nem vagy képbe...
2013. máj. 29. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:

13as vagyok!

Nagyon is értem a kérdést, de hülyeségnek tartom!

A lányommal nagy kerek hasam volt, most is kislányt várok és most hegyesebb a hasam! Mind a kettő csoda szép!

2013. máj. 29. 15:40
 16/19 A kérdező kommentje:

de nem érted...nem az a lényeg hogy van-e különbség vagy sem.....

én sem hiszek ebben...

2013. máj. 29. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem kisfiús, hegyes pocakom volt,és felül gömbölyödött jobban. Ha érted mire gondolok. Nekem tetszett. De amúgy az elterülős jobban tetszik, máson.
2013. máj. 29. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:

13-15ös vagyok!

Én se arra értettem, hogy van különbség, de szerintem te magad se érted amit kérdeztél!

2013. máj. 29. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: szedjél hangyát, ha feszült vagy, ne itt pattogj a hasformákkal. Ilyen semmitérő témán rugózni, brrr!!!!!!
2013. szept. 15. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!