Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesség előtt telt...

Ha terhesség előtt telt voltam akkor hogyan változik majd a hasam?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy 80-90kg vagyok és így is van hasam, de attól ugyanúgy fog nőni? mert a zsír nem tűnhet el ugye? és akk nem lesz kemény a hasam, hanem puha marad mint most? csak annyi hogy nagyobb lesz?

2013. máj. 29. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
nem nő akkorát, mint egy lapos hasú nőnél, uakkor optikailag nagyobb lesz, mint egy eredetileg pici hasúnak. ideális esetben kevesebbet hízol majd. mindenképp "keményebb" lesz, főleg a vége felé, hiszen neked ugyanúgy lesz benne egy kb 3.5 kilós kisbaba,mint a vékony várandós nőknek :)
2013. máj. 29. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:

en 90kiloval kezdtem, eddig plusz 2kilo van rajtam, de nekem nagyot nott a hasam! Én is azthittem hogy alig fog latszani, meg ilyenek, de nekem nagyon durva már most.

27hetes vagyok, teljesen egeszseges, a Pici fiam lesz nagyobb az atlagnal, azt mondjak az orvosok :)

De sztem ez fugg a genetikatol is, a teljes testfelepitesedtol. Ne aggodj, az a lenyeg :)

2013. máj. 29. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:

92 kilóval kezdtem a terhességet mindösszesen 5 kilót híztam. Megmutatom Nekem, hogy alakult a pocakom.

18 hetesen:

[link]

30 hetesen:

[link]

38 hetesen:

[link]

2013. máj. 29. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó,nem is nézel ki a képeket 92 kilónak!

Én is aggódom,mert 80kg vagyok és 7hetes kismama.Remélem nem fogok olyan sokat felszedni :( De ha igen,akkor majd lemegy...

2013. máj. 29. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg barátnőm eszméletlen vékony,kb 47-50kg,16 hetes terhes és semmi az ég világon nem látszik rajta.Felhúzta a pólóját és megmutatta,ugyanolyan lapos a hasa mint volt.
2013. máj. 29. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as!

92 kiló voltál?

Nagyon jól nézel ki!

Csodás alakod volt 38 hetesen is.

Én 80 kg vagyok (178cm) és sokkal nagyobbnak látom magamat nem terhesen, mint amilyen te vagy 38 hetesen.

Remélem ha végre sikerül a baba, úgy fogok kinézni 38 hetesen, mint te :)

2013. máj. 29. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm a bókokat. :)

Szülni 97 kilóval mentem ehhez 170 centi magas vagyok. Most 10 hónappal a szülés után úgy nézek ki mint terhesség előtt.

3-as voltam.

2013. máj. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!