Lányok! Nektek a kockás has tetszik jobban vagy a pocak? (nem elhízott kövér hájpacnira gondolok)
nálam első a cingár, második az izmos, harmadik a husis
de másoknál tuti nem ez lesz a sorrend :)
nem kell kockásnak lennie, de ne is folyjon szét a szírtól a napon. ha van egy icipici-poci, az még nem gond. de a kezdetleges sörhas, ami már így rendesen dudorodik a testből, az azért már nem tetszik. nyilván egy kidolgozott hasfal több lánynak bejön, de senki sem tökéletes, a lányok sem ;)
20/L
1, kis pocis - de azért ne legyen túlzás
2, izmos
3, vékony
4, nagyon kövér
20/L
hát, szeretem a férfias fiúkat:-)
Szerintem a nők többségének a kockás-izmos-szálkás jön be. Vannak duci barátnőim, de nekik is!
Nézd, hogy a pasiknak is, -legyenek soványak-kövérek-, a jó csajok jönnek be többségében. Persze vannak kivételek.
Szerintem is nagyon "klassz" látvány egy izmos férfitest!!
Én spec sosem áltam össze dagival, de még pocakossal sem.
I love you igényes, gusztusos, izmos fiúk!
Őszintén nekem tök mind1 milyen csak szeressem és ő is szeressen.
De igazából nem kell kockás has, nekem sincs, akkor miért várjam el a másiktól??!
Én inkább a szélles vállú férfiakat szeretem, akiknek van egy pici izom mellen és kézen. Ne csússzon szét a hájtól, de azért ne 1 cm bőr réteg legyen rajta.. Inkább lehessen mit fogni. Mindenből egy kicsi+. Popó,has,mell, kar, ész.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!