Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek ez tetszik, szexinek találja? KÉPEL
A pasim gépén találtam rengeteg képet a volt barátnőjéről. Mindegyiken a (sör)hasa van fényképezve. Amikor a barátomat megkérdeztem, hogy mi ez, akkor azt mondta, hogy szexinek tartja ezt az alakot. Erre én eléggé bepöccentem, mert én inkább vékony vagyok. Mit keres akkor mellettem? Vagy talán bennem van a hiba, és csak a féltékenység miatt gondolom, hogy egy pókhasú zsírgép volt az exje?
SZERINTETEK? Van akinek ez tényleg tetszik?
úgy néz ki neki tetszett....de te is tetszhetsz neki.
Nekem nem tetszik...
hát szerintem ez elég undorító..
nem tudom, hogy kinek jön ez be, főleg a 2. kép hát az kiverte a biztosítékot legalábbis nálam.. az a kép egyenesen hányinger
Szerintem:
1.Miért turkálsz a párod gépén???!!!
2.Nagyon ember függő ez a dolog ,h kinek milyen típus a bejövős..Ismerek gyönyörű szép csajszit nagyon szép alakkal és egyedi karakteres arcal,de neki nem jönnek be ezek a trendi felnyalt hajú,modell alakú srácok ..neki inkább a macis testesebb pasik jönnek be izlés kérdése ami számodra ronda,csúf számára lehet ,h vonzó persze ez nem zárja ki azt ,h a pasidnak te is nagyon tetszel és szeret,de lehet ,h neki ez a típus is bejövős ez van fogadd el..
Lehet nem a mai divatnak megfelelő, viszont kényelmes ;)
Képen inkább én is vékonyabb csajokat nézek, de ágyban jobb ha van mit fogni.
Nekem nem tetszik.
De az még mondjuk oké, hogy a párodnak ez tetszett,rendben. De mi a fenéért vannak a gépén az exéről félmeztelen fotók??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!