Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akinek ez tetszik, szexine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek ez tetszik, szexinek találja? KÉPEL

Figyelt kérdés

A pasim gépén találtam rengeteg képet a volt barátnőjéről. Mindegyiken a (sör)hasa van fényképezve. Amikor a barátomat megkérdeztem, hogy mi ez, akkor azt mondta, hogy szexinek tartja ezt az alakot. Erre én eléggé bepöccentem, mert én inkább vékony vagyok. Mit keres akkor mellettem? Vagy talán bennem van a hiba, és csak a féltékenység miatt gondolom, hogy egy pókhasú zsírgép volt az exje?

SZERINTETEK? Van akinek ez tényleg tetszik?

[link]

[link]

2012. okt. 31. 19:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
uu fúj...
2012. okt. 31. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Én azt hittem nagyon toleráns vagyok a nők külsejével tekintetben, mert egy pici poci még lehet nagyon is szexi, na de ez....? Tényleg nagyon csúnya...
2012. okt. 31. 20:21
 13/23 tsz-tag ***** válasza:
100%
engem az érdekelne hogy tudják hogy kirakod az ő képeit???ez kicsit k.csög dolog....
2012. okt. 31. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom mért kell lepontozni az igazságot...

Most mondjam neki hogy ez egy csodás alak vagy mi?

2012. okt. 31. 20:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Èn nem tartom csúnyának. Szivesen megismerném, sőt igen kijelentem hogy nekem tetszik. Úgy megd*gnàm...àà:-D most le is pontozhattok ha nem tetszik valakinek:/
2012. okt. 31. 21:39
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
A pasid z állatokra gerjed? Vagy miért járt egy tehénnel?
2012. okt. 31. 22:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem szexi, kívánatos, nőies! 10 pont
2012. okt. 31. 22:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen, nekem tetszik! Ő sokkal szebb és nőiesebb, mint egy izompacsirta, vagy csontváz lány!
2012. nov. 1. 09:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom mért kell csak a csontvázra meg a disznókra koncentrálni mindig.

Van olyan hogy normális,egészséges nőies alak:

[link]

2012. nov. 1. 09:55
 20/23 pbiker válasza:
72%

óóóh.

én még hízlalnám picit. alapnak nem rossz.

jaj most majd kapom a mínuszokat, én a girnyó nőktől hányok.

23/f

2012. nov. 2. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!