Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akinek ez tetszik, szexine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek ez tetszik, szexinek találja? KÉPEL

Figyelt kérdés

A pasim gépén találtam rengeteg képet a volt barátnőjéről. Mindegyiken a (sör)hasa van fényképezve. Amikor a barátomat megkérdeztem, hogy mi ez, akkor azt mondta, hogy szexinek tartja ezt az alakot. Erre én eléggé bepöccentem, mert én inkább vékony vagyok. Mit keres akkor mellettem? Vagy talán bennem van a hiba, és csak a féltékenység miatt gondolom, hogy egy pókhasú zsírgép volt az exje?

SZERINTETEK? Van akinek ez tényleg tetszik?

[link]

[link]

2012. okt. 31. 19:50
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
nekem is bejön :) szép pocakja van , már persze azok számára akinek ez tetszik :)
2012. nov. 5. 16:51
 22/23 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy! Ha csodaszép a tekintete, és végtelenül kedves aranyos is, akkor inkább választanám őt, mint egy ilyen idi óta segg hülye nőt mint téged!
2012. nov. 6. 00:07
 23/23 anonim válasza:
végigkenném tejszínhabbal és egész este nyaldosnám ha elfogy rajta a hab utána is ;)
2012. nov. 16. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!