Olyan hülyén érzem magam. Normális? 18 h km
18 hetes vagyok, nagyon vártuk a babát. Előtte is mindig gyönyörködtem a kismamákban, milyen szép a kerek poci, az áldott állapot. Mindig ábrándoztam, hogy majd én is olyan leszek. Egyelőre még szinte semmi pocim nincs :( Már a 12. héttől várom, hogy legyen olyan kismamás pocim, hogy felismerhető legyen idegenek számára is és magam számára is a tükörben. Már vettem egy csomó kismama ruhát és tiszta hülyén érzem magam bennük, mint aki nem is terhes. Kicsit olyan mintha meghíztam volna. Ha nem látnám az uh-án, tényleg nem is gondolnám, hogy az vagyok, tüneteim sem voltak. Pedig sokszor gondolok a Picurkára :)
Volt, aki szintén így érzett?
hát én akkora vagyok, mint egy ház, szóval inkább néha az ellenkezőjét érzem:)
hidd el, megfog ugrani az a poci, és most még élvezd ki, hogy tudsz mozogni, járni-kelni rendesen!
Megértelek. Én 20 hetes vagyok, ráadásul a 3.-at várom. Nekem sem nagyon látszik még a hasam, max feszes felsőkben, de kismamafelsőben szinte nem is látszik, csak ha a szél teljesen a hasamra fújja. Viszont öltözködni meg a rendes ruháimba nem nagyon tudok, mert azok már kényelmetlenek.
Én is nagyon várom már, hogy végre nőjön, lehet visszasírjuk még ezt az időszakot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!