Mit csináljak? Kicsit hülyén érzem magam! O. o?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy srácba mert kedves,okos,sportos,vicces és gitározik. Sokszor találkoztam vele akkor mindig hülyén vigyorgott rám mert tudta hogy szerelmes vagyok belé. Tartósan egyszer sem más felé nézve két évig voltam belé szerelmes. Mindennap minden percben rágondoltam,nem vagyok vallásos de még imádkoztam hogy belém szeressen. Lehet hogy tetszettem neki (nem hiszem, a barátaim mondták) de nem mutatta ki.Egyre jobban ment lefelé az iskolai eredményem majdnem megbuktam de észbe kaptam. Ez csak meg akar hülyíteni! Össze vesztem vele, azt mondta hogy ő ezt nem érti. Mindennap látom a kis hülye arcát amikor elmegyünk egymás mellett mintha ősellenségeknek születtünk volna egymásnak megyünk,káromkodunk,ocsároljuk a másikat stb..most is mindennap rágondolok és megbántam hogy össze vesztem vele és hogy nem beszélünk már. Most már hülyén nézne ki ha bocsánatot kérnék egy év után..félek ezt megtenni,de ha tetszene újra nekem és én is neki akkor se járnék vele már nem szeretném úgy.Azóta már javítottam az eredményeimen,de mindennap amikor nagyon jó hangulatom van úgy érzem begyógyult a szívem stb...megjelenik ő. Mindig akkor! Mintha tudná. Minden este sírok,reggel 10 percet gyakorlom a mosolygást hogy a barátaimnak ne tűnjön fel,sajnos az egyik héten olyan szinten le voltam törve hogy a legjobb barátom megtalált sírva az udvaron. Amikor mentem az unokatestvéremékhez kiderült hogy ott laknak. Oké,bementem az unokatesóimhoz ott volt benn. Vigyorgott meg minden mintha tudta volna hogy oda megyek. Akkor volt az utca bál is szóval maradtam, este bementünk a kukoricába felelsz vagy merszezni.Mindenki valamitől megijedt de a fiúval annyira messze voltunk tőlük hogy nem hallottuk. Néztünk egymásra,vigyorgott rám nem tudom miért de valamiért elkezdtem futni ő meg utánam. Majd mintha elgáncsolta volna valami a földre került. Felsegítettem éreztem hogy jéghideg a keze még úgy is hogy b*zi meleg volt mivel nyár volt (bocsánat a sok volt-ért :P).Levertem valahogy a szemüvegét és azt kerestük.Azóta is a suliban vagy egymásnak megyünk vagy vigyorog rám....2013. máj. 28. 21:59
1/2 anonim válasza:
Miért nem ülsz le vele beszélni, komolyan még ha kínos is a szituáció... LEhet ha nyugott körülmények között kettesbe vagytok akkor lehet h egy idő után kinyilna neked. De ne támadd le rögötn a kérdéseiddel, hanem egy két bemelegítő kérdést tegyél fel neki. Azzal csak el ilyesztenéd ha rögtön a közepébe csapnál...
2/2 A kérdező kommentje:
oks csak kicsit félek is tőle,ma írtuk az okév-os szart és ilyenkor vándorolnak az osztályok és pont mikor kimentem az ajtón a vállába ütköztem....o.O
2013. máj. 29. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!