Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett így? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így? Olyan hülyén érzem most magam.

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már 4-5 napja beszélünk facebookon. Ő vett fel. Közös ismerősünk egy lány aki évfolyamtársam. És nagyon jóban vagyunk. Szóval igazából a gyerek kérdezett rólam meg minden és aztán facen folytattuk. Tegnap találkoztunk. De nagyon kellett sietnie a vonatához így csak séta közben lehetett volna valamit beszélgetni. Csakhogy ott volt még ez a lány. És nem is tudom...Az elején mint fölösleges 3. kerék voltam. Ott mentem mögöttük. Pedig ő megpróbált előttünk menni, meg még aztán összefutottunk egy ismerőssel is és vele ment, de a srác valahogy csak nem akart mellettem menni. Amikor találkoztunk egyébként nekem nem is köszönt. Aztán nekem kellett kérdezgetni végig, ő csak pár dolgot kérdezett. Facen egyébként azt hajtogatta, hogy mennyire várja már ezt a napot h találkozzunk, meg teljesen más volt. Mondta évfolyamtársam is h amikor együtt voltak vhol buliban is egyfolytában a telóját nézte h írtam e már. És most úgy érzem untattam vagy nem voltam neki érdekes...Pedig én úgy akartam vele beszélgetni, mondjuk így nem is igazán lehetett volna. Áhh most olyan rosszul érzem magam. Szerintetek? Meg kéne beszélni még egy találkozót ahol csak ketten vagyunk vagy ebből kiderült h nem érdeklem?

16/L Bocsi a hosszáért!

2013. márc. 27. 14:49
 1/4 panini ***** válasza:

Várd meg amíg ő keres. Ezek után ha akar bármit is, ő lépjen ..

Mondjuk furcsállom ezt az egészet. De meglehet, hogy csak zavarban volt..

2013. márc. 27. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért furcsállod?
2013. márc. 27. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak zavarban volt és nem mert beszélni veled :D Várd meg, hogy írjon! :)
2013. márc. 27. 15:07
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nem kizárt,h zavarban volt.De úgy látom Téged zavart annak a harmadik lánynak a jelenléte.ehet,h Ő is tetszik neki nem pedig csak Te ezért is viselkedett így...De aztán lehet én értettem vmit félre...

2013. ápr. 12. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!