Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon hülyén viselkedtem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülyén viselkedtem, vagy ez szerintetek még belefér? Nem csaltam meg, de olyan rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

Tegnap bulizni voltam a barátnőimmel. Volt egy pasi aki odajött hozzám és hát bepróbálkozott, én már a legelején megmondtam neki hogy van pasim. Ő viszont ott maradt és dumáltunk meg táncoltunk.. Jó fejnek tűnt, ezért nem küldtem el, párszor azért bepróbálkozott azzal hogy megfogja a seggem de rászóltam meg elvettem a kezét. Aztán mikor elindultam hazafele, meg akart csókolni búcsúzóul, de persze nem engedtem. Viszont miközben beszéltünk párszor megölelt (én őt nem, inkább csak eltűrtem, meg próbáltam szabadulni finoman), meg 1 puszit adott az arcomra.

Szóval nem engedtem neki semmi durvát, meg nem akartam tőle semmit, de most kicsit r.bancnak érzem magam... Szerintetek?

20L

2013. ápr. 6. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Határ eset. Ez az ami belefér abba a kategóriába, hogy amiről nem tud a pasid az nem fáj neki. Meg nem csaltad szóval ezért mondom hogy belefér abba a kategóriába, viszont ha tudná valószínűleg zavarná az ilyen viselkedésed szóval jobb ha nem tudja. De rendszert ne csinálj belőle mert előbb-utóbb a fülébe juthat :) 23/F
2013. ápr. 6. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Meg fogom vele beszélni, mindent elmondok neki, aztán majd eldönti hogy haragszik-e vagy sem. lehet hülyeség de nem tudnék előle titkolni semmit :D

Nem lesz rendszer belőle, alapból bulizni évente kétszer megyek, és most volt először hogy nem küldtem el kapásból valakit...

2013. ápr. 6. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Vigyázz az ilyesmivel, nem jó játszani a tűzzel.

Az ilyesmire úgy gondoltam én is, hogy áh ez nem nagy ügy... miután már pár éve együtt voltunk. De nagy ügy, szerintem akkor is valami hiányra utal ez a kapcsolatotokban (lehet, hogy csak apróság, de tényleg gondold át mi lehet... mert ha eddig mindig elküldtél mindenkit, most meg nem, akkor van valami hidd el).

21L

2013. ápr. 6. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok a barátommal. Arról van szó hogy eddig akik odaajöttek hozzám, üdvözlésképp belemarkoltak a seggembe, és ennyi, el is zavartam őket a francba. Ő meg nem ezzel nyitott, hanem normálisnak tűnt.
2013. ápr. 6. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

istenem. Ez SEMMI. Ribancnak ? Ne idegesíts már fel!!!!!!

Semmit nem csináltál és ne mond el a barátodnak mert akkor az olyan mintha tényleg lett volna valami és furdal a lelkiismeret, aztán majd gondolkodik a barátod, hogy tényleg csak ennyi történt-e? 21L

2013. ápr. 6. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!