Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülyén viselkedtem, vagy ez szerintetek még belefér? Nem csaltam meg, de olyan rosszul érzem magam.
Tegnap bulizni voltam a barátnőimmel. Volt egy pasi aki odajött hozzám és hát bepróbálkozott, én már a legelején megmondtam neki hogy van pasim. Ő viszont ott maradt és dumáltunk meg táncoltunk.. Jó fejnek tűnt, ezért nem küldtem el, párszor azért bepróbálkozott azzal hogy megfogja a seggem de rászóltam meg elvettem a kezét. Aztán mikor elindultam hazafele, meg akart csókolni búcsúzóul, de persze nem engedtem. Viszont miközben beszéltünk párszor megölelt (én őt nem, inkább csak eltűrtem, meg próbáltam szabadulni finoman), meg 1 puszit adott az arcomra.
Szóval nem engedtem neki semmi durvát, meg nem akartam tőle semmit, de most kicsit r.bancnak érzem magam... Szerintetek?
20L
Meg fogom vele beszélni, mindent elmondok neki, aztán majd eldönti hogy haragszik-e vagy sem. lehet hülyeség de nem tudnék előle titkolni semmit :D
Nem lesz rendszer belőle, alapból bulizni évente kétszer megyek, és most volt először hogy nem küldtem el kapásból valakit...
Vigyázz az ilyesmivel, nem jó játszani a tűzzel.
Az ilyesmire úgy gondoltam én is, hogy áh ez nem nagy ügy... miután már pár éve együtt voltunk. De nagy ügy, szerintem akkor is valami hiányra utal ez a kapcsolatotokban (lehet, hogy csak apróság, de tényleg gondold át mi lehet... mert ha eddig mindig elküldtél mindenkit, most meg nem, akkor van valami hidd el).
21L
istenem. Ez SEMMI. Ribancnak ? Ne idegesíts már fel!!!!!!
Semmit nem csináltál és ne mond el a barátodnak mert akkor az olyan mintha tényleg lett volna valami és furdal a lelkiismeret, aztán majd gondolkodik a barátod, hogy tényleg csak ennyi történt-e? 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!