Megtartsam vagy elvetessem? Ti mit tennétek?
Én fordítva gondolkoznék, mint a többi válaszadó.
Nem az a kérdés, hogy most szeretnétek-e, vagy jó lenne-e, hiszen váratlanul jött. Nem akartátok. Nincs ezzel semmi baj. Ez nem jelenti, hogy nem lesztek ugyanolyan jó szülei, mint a másik 3-nak.
Én azt a kérdést tenném fel magamnak, ha elvetetném, nem bánnám-e meg valaha. Nem vágynék-e őrá? Ha később mégis szülnék 4.-et, nem tartanám-e igazságtalannak, hogy őt meg elvetettem. Nem viselne-e meg bennünket, ha elvetetném?
Ha úgy érzed, soha nem fog negatív érzéseket kiváltani egyikőtökből sem, akkor vetesd el. De ha a legkisebb kétség is felmerül (márpedig felmerült, hiszen feltetted a kérdést) akkor ne tedd. Hiszen ha elveteted nem tudod visszacsinálni soha. Viszont ha megtartod, ugyanolyan jó édesanyja és édesapja lesz, mint a másik 3-nak.
Szerintem fordítva gondold át, nem hagyna-e benned megmásíthatatlan hiányérzetet, ha nem vállaljátok.
De legfőképpen ezt a férjeddel, és ne velünk döntsd el.
Minden jót kívánok, bárhogyan döntesz :)
Nagyon örülök és gratulálok nektek!!!
Ha esetleg a baba születése után már tényleg nem akarnátok többet vállalni, szerintem gondolkodhatnátok valami végleges megoldáson, hogy ne kelljen soha többet ilyen dolgokban vacillàlnotok. :)
Gratulálok!
A lehető legjobb döntést hoztátok meg! Annyira örülök Nektek és a kisbabátoknak is!
<3
Nagyon örülök! :) :D :D
Sok sikert!! :)
20 éves lány
6 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!