25. hétben járok és már 10 kilót híztam. Más is van így?
Szerintem is csini vagy:-)
En a lanyomnal 20 kgt szedtem fel,de en alapbol is nagyobb voltam, ket ev alatt nem tudtam visszafogyni teljesen, pedig dieta, mozgas, onsanyargatas, es egy evig tarto szoptatas is meg volt...most varom a kisfiamat, 18. Heten tarok+ 2 kgval,de most nagyon figyelek, cukrot, lisztet majdnem teljesen megvontam, sok nyers zoldseg megy, hal Istennek most azt kivanom...most pl az olivabogyo a menő nalam:-) ,kizarolag olyat veszek, ami csak sos leben all, cukor semmi sincs benne:-) ...paradicsom, paprika, uborka, es a zold alma amit nagyn kivanok....mar tornat is letoltottem,de bevallom ahhoz meg ra kell szanni mahpgam..na majd holnaptol azt is nyomatom:-) :-) :-) :-) de en fosok, nem akarok megint 100 kg lenni...borzalmas volt, hogy semmi sem jött ram sokaig...
De Te nem vagy dundi, ugyhogy ne aggodj:-)
Ne torodj senkivel, kedves kerdezo, a kismama azert van, hogy egyen es aludjon.
A baba ebbol epitkezik. Egyaltalan nem gaz.
Ha belegondolsz, egy egesz elet a rendelkezesedre all, hogy leadd. De most, most enni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!