25. hétben járok és már 10 kilót híztam. Más is van így?
Ha nagyon sok nasit kívámsz azért érdemes odafigyelni, hogy nehogy elszaladjon veled a ló. Én is ettem a lányommal az édességet minden nap egy szelet süti vagy csokit megettem. Viszont dolgoztam is végig.
A mostani terhességemnél most figyelek az étrendemre nevelem a lányomat és járok dolgozni is pluszban tornázok 5 kg-nál járok.
Teljesen másként érzem magam.
Hát én összesen híztam ennyit a 9 hónap alatt.
De ne csodálkozz,ha mindent megeszel amit kívánsz,főleg édességet,akkor csak még jobban elfogsz hízni.
Az pedig nem tesz jót sem neked,sem a babádnak.
De ez téged biztos nem érdekel...hisz ha érdekelne,
akkor odafigyelnél az étkezésre.Mondjuk édesség helyett,
gyümölcsöket enni stb..
De ez a te életed,te tudod mit csinálsz!
Most így nézek ki, és még annyit fűznék hozzá, hogy úgy gondoltam a terhesség nem a fogyókúráról szól, hanem arról, h egészséges babát szüljek... Pont ezért nem vontam meg magamtól semmit eddig. Annyira imádom, akik látatlanban vagdalóznak felelőtlenségről...
Nagyon csini vagy. Én 52kg-ról indultam /170cm/. 70kg-al zártam 1 hónap után 60kg voltam aztán 8 hónap múlva megint 52, majd volt hogy 48 na az már gáz volt.
A második terhességem alatt nem zabáltam, míg 29 hetesen kiderült, hogy kicsi a baba. Na onnantól lesz@rtam az egészséges táplálkozást és csak ettem ettem ettem. 65kg-al zártam és már 2 hét múlva semmi nem látszott rajtam.
Csak az derült ki számomra, hogy aki nagy darab az jó ne hízzon 20kg-ot, de aki vékony annak kell az energia, na meg a babának is....
Kedves Kérdező, ne is törődj vele, én 57-ről indultam és 80 kg-al mentem szülni!
És a 80 kg ellenére gyönyörű voltam, ahogy Te is írod, hogy eloszlott rajtad, hát rajtam is , mert én is magas vagyok.
Egyébként a 25. hét körül én is kb 10 kilónál jártam, és mindent megettem amit megkívántam, mert a terhesség szerintem sem a fogyókuráról szól!!!
Ja,és óriási hasam volt, benne egy 4 kilós tündérszép vasgyúró kisfiúval, és már a kórházból 13 kilóval kevesebbel jöttem haza!
Amennyire látszik a képen nagyon szép kismami vagy és gyönyörű, egészséges babucit kívánok Neked!
Szia! Én ugyanígy vagyok. 24. héten járok és 10 kg-t híztam. Bár senki nem érti, hogy hova. Én érzem, hogy megnőtt az "úszógumim", viszont a régi gatyáimat simán felhúzom, csak nem tudom begombolni :)
Elkezdtem odafigyelni, hogy ne egyek meg mindent amit megkívánok (csoki, süti), eddig jól megy. Még a sok gyomorsavam is eltűnt. Ez a legjobb, és az, hogy az utóbbi egy hétben nem híztam semmit.
hát én 3,5 kg-nál járok (16. hét), és már letoltak.
A vicc az, hogy közben 160 g-os diétát tartok muszájból, és tényleg nem eszek mellé, meg kismamatornázok... Ráadásul az elmúlt időszakban folyton hánytam kaja után :) Nekem max a nyálam folyik az édességre és más dolgokra, mégis ez van.
Egyébként szerintem így a kép alapján csinos kismama vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!