Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25. hétben járok és már 10...

25. hétben járok és már 10 kilót híztam. Más is van így?

Figyelt kérdés
Látványra nem vészes, mert magas vagyok, de a védőnőm közölte, hogy fogjam vissza magam és a nődokimhoz meg pénteken megyek, szerintem tőle is megkapom a magamét. Nem habzsolok, de nem vonok meg magamtól semmit és az elmúlt 2-3 hétben elkezdett csorogni a nyálam az édességekre. Más is van így ezzel? Összesen akartam kb ennyit hízni nem a 6. hónapig... De most, hogy ennyi vagyok nem érzem olyan vészesnek, mert az alakomon eloszlik...
2013. máj. 28. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nagyon sok nasit kívámsz azért érdemes odafigyelni, hogy nehogy elszaladjon veled a ló. Én is ettem a lányommal az édességet minden nap egy szelet süti vagy csokit megettem. Viszont dolgoztam is végig.

A mostani terhességemnél most figyelek az étrendemre nevelem a lányomat és járok dolgozni is pluszban tornázok 5 kg-nál járok.

Teljesen másként érzem magam.

2013. máj. 28. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Hát én összesen híztam ennyit a 9 hónap alatt.

De ne csodálkozz,ha mindent megeszel amit kívánsz,főleg édességet,akkor csak még jobban elfogsz hízni.

Az pedig nem tesz jót sem neked,sem a babádnak.

De ez téged biztos nem érdekel...hisz ha érdekelne,

akkor odafigyelnél az étkezésre.Mondjuk édesség helyett,

gyümölcsöket enni stb..

De ez a te életed,te tudod mit csinálsz!

2013. máj. 28. 17:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, mindent megettem amit kívántam képzeld. Epret és van, hogy egy nap 2 túrórudit, meg 1 szelet csokit... Nem zabálok, és képzeld igenis érdekel, nem felelőtlenségből híztam ennyit... MagneB6ot szedtem minden nap 2őt. Nem egy doboz fagyiról vagy 6 kg csokiról beszélek...
2013. máj. 28. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

Most így nézek ki, és még annyit fűznék hozzá, hogy úgy gondoltam a terhesség nem a fogyókúráról szól, hanem arról, h egészséges babát szüljek... Pont ezért nem vontam meg magamtól semmit eddig. Annyira imádom, akik látatlanban vagdalóznak felelőtlenségről...

2013. máj. 28. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon csini vagy. Én 52kg-ról indultam /170cm/. 70kg-al zártam 1 hónap után 60kg voltam aztán 8 hónap múlva megint 52, majd volt hogy 48 na az már gáz volt.

A második terhességem alatt nem zabáltam, míg 29 hetesen kiderült, hogy kicsi a baba. Na onnantól lesz@rtam az egészséges táplálkozást és csak ettem ettem ettem. 65kg-al zártam és már 2 hét múlva semmi nem látszott rajtam.

Csak az derült ki számomra, hogy aki nagy darab az jó ne hízzon 20kg-ot, de aki vékony annak kell az energia, na meg a babának is....

2013. máj. 28. 17:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen én is úgy gondoltam, hogy kell az energia. Persze nem a sok édességből kell kinyerni, ezért kell a csokik terén visszafognom magam. A baj csak az, hogy pont abban az időszakban vagyok, hogy mást egyáltalán nem kívánok. Sem húst, sem tésztát, sem krumplit, sem a nyers zöldségeket. Amit jóízűen meg tudok enni az a nyers gyümölcs és az édesség(fagyi, csoki)... Tegnap pl. rosszul lettem a csirkemelltől... Most egyek egészségesen (csirke, zöldség...stb), úgy hogy annyira undorodom tőle, h majdnem kihányom? :( Nehéz így...
2013. máj. 28. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ne is törődj vele, én 57-ről indultam és 80 kg-al mentem szülni!

És a 80 kg ellenére gyönyörű voltam, ahogy Te is írod, hogy eloszlott rajtad, hát rajtam is , mert én is magas vagyok.

Egyébként a 25. hét körül én is kb 10 kilónál jártam, és mindent megettem amit megkívántam, mert a terhesség szerintem sem a fogyókuráról szól!!!

Ja,és óriási hasam volt, benne egy 4 kilós tündérszép vasgyúró kisfiúval, és már a kórházból 13 kilóval kevesebbel jöttem haza!

Amennyire látszik a képen nagyon szép kismami vagy és gyönyörű, egészséges babucit kívánok Neked!

2013. máj. 28. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyanígy vagyok. 24. héten járok és 10 kg-t híztam. Bár senki nem érti, hogy hova. Én érzem, hogy megnőtt az "úszógumim", viszont a régi gatyáimat simán felhúzom, csak nem tudom begombolni :)

Elkezdtem odafigyelni, hogy ne egyek meg mindent amit megkívánok (csoki, süti), eddig jól megy. Még a sok gyomorsavam is eltűnt. Ez a legjobb, és az, hogy az utóbbi egy hétben nem híztam semmit.

2013. máj. 28. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:

hát én 3,5 kg-nál járok (16. hét), és már letoltak.

A vicc az, hogy közben 160 g-os diétát tartok muszájból, és tényleg nem eszek mellé, meg kismamatornázok... Ráadásul az elmúlt időszakban folyton hánytam kaja után :) Nekem max a nyálam folyik az édességre és más dolgokra, mégis ez van.

Egyébként szerintem így a kép alapján csinos kismama vagy :)

2013. máj. 28. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. 25. héten én is úgy 8-10kg plusznál jártam és még alacsony is vagyok.. Összesen 21 kg-t híztam a 39 hét alatt, 7-én lesz 8 hós a babám, és nem maradt belőle semmi, annyi vagyok, mint várandósság előtt. Addig még jól érzed magad és a babával minden rendben, nincs mit aggódni..
2013. máj. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!