A 27. hétben járunk és még csak 2 kg-ot híztam, ez nagyon gáz?
De jó neked! Én 25 hetes vagyok szintén második babával, kisfiam 2 éves, pedig állandóan futok utána, mégis feljött már 5-6 kiló:-(
Kisfiammal 13-at híztam a végére, most sem szeretnék túllőni ezen:-)
Mondjuk nem tudok diétázni, igaz nem is tömöm magam se édességgel se zsíros étellel, ugyanúgy normálisan eszek mint a várandósság előtt:-)
Ne aggódj, nem baj egyáltalán, hogy nem híztál eddig többet! Inkább légy büszke rá:-))
Üdv!
Jó neked! :)
Én 28 hetes vagyok, 9 kilónál járok...
Azt nem irtad, hogy milyen sulyrol/magassagrol inditottal es mennyire vagy izmos.
Mert ha normal testalkatrol inditottal altalanos izomtomeg mellett, akkor teljesen jo a ket kilo.
Ha viszont mondjuk 175 cm-hez vagy alapban 50-55 kg, mindez szinte tomeny izomban, akkor igen, keves a ket kilo, mert mar parnasodni kellene. Kiveve, ha az izomtomegbol vesztettel valamennyit es az ment vissza zsirban/vizben, plusz meg erre ket kilo, mert akkor szinten nem baj.
Szoval ne izgulj.
Én szülésig híztam 2 kg-ot...szóval szerintem nem kevés.
3000 gr-al született a babám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!