Baj, ha 20kg-ot híztam? (28hetes kismama)
Hány kiló voltál mikor terhes lettél? És hány cm vagy hozzá?
Akkor kezdj el diétázni, ha az orvos mondja, a védőnő maradjon ki ebből...
Szia!
Ne aggódj, nekem azt mondta a doki hogy mindenki annyit hízik amennyit szükséges. (Persze ez azokra értendő akik nem zabálnak reggeltől estig, mert az nem egészséges)
Ha gond lenne a dokid szólna.
Lehet hogy most sokan lehurrognak,de ez nagyon sok! 20kiló egész terhesség alatt sem egészséges!
Én 62kilóval lettem terhes,és 12kilót híztam. Ja és nem cigiztem.
Szerintem is angyon sok!
Én az elsővel híztam 18 kg-ot(4,4 kiló baba lett) de azt is marha soknak találtam
És ugye kilórk leginkább az utolsó 2 hónapban jönnek fel igazán
A másodikkal csak 12 kg-ot (4 kiló lett) arra azt mondom határeset, szerencsére szülés utén nem maradt rajtam semmi.
Kedves utolsó!
Azért ilyet ne állítsál kérlek!
Én mindkét terhességem alatt 20-20 kilót híztam, de 49-ről indultam, sőt másodjára még a 16. héten is csak 47 voltam a rosszullét miatt, és senki egy szóval nem mondta, hogy sokat híztam, mert nem is voltam kövér, jól néztem ki. Nem mindegy, hogy ki mennyiről indul. Mellesleg fél évvel a szülések után már semmi nem volt rajtam...
Szóval ne általánosítsunk!
És azt sem szabad elfelejteni, hogy Kérdező letette a baba miatt a cigit! Ez nagy teljesítmény! És majdnem mindenki, aki leteszi (és nem terhes) fel szed pár kilót, szóval ennyi beleférhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!