Akinek hasonló eredménye volt a 25-ik héten mekkora babája lett?
Szia, nekem mindkét gyerekemnek ilyen értékei voltak, és mindkettő pontosan 3,75-tel született, az szerintem pont jó.Most várom a 3-at, ő is mindig 2 héttel nagyobb méretűnek látszik, de bizakodom. A szülőszobán úgyis látja az orvos a szülés menetét, a tágulást, ha túl nagynak találja hozzád képest a babát, úgyis intézkednek, segítenek, nem lesz baj.
Nyugi, és boldog babavárást!
36 hkm
Első vagyok :) Akkor már értem !!
Boldog baba várást neked és ne izgulj :)
Igazáb ezèrt orvost váltani, mert nem írja át a szülés dátumát!?
12. Hétig lehet átírni, mert addig minden baba egyformán fejlődik, majd utánna jön a genetika... (Ezért is ha valakinek nem rendszeres a ciklus, a baba méretéből àllapítják meg a trhesség korát)
De ha te jobban tudod, akkor a mostani orvosodnàl is okosabb leszel....
Ez higy mekkora a baba, rajtad a férjeden, a családodon múlik, hogy kire hasonlít majd, sovány kövér, alacsony magas lesz....
Nem is értelek, egy gyerek nem akkor szúletik meg ha elér x kilót, azért nem hozzák előre a szülés idelyét mert már elég nagy, hanem akkor születik amikor érett rá minden szerve!
Tényleg nem érted!!
Ha neked 40 héten 5 kg a baba, nem veszik ki 36 hetesen, mert akkor már elérte a születési súlyt!
Ha valakinek 40. Héten 2,5 kg, nem haggyák benne még 1 hónapig a babát, hogy hízzon még 1 kilót mert túl kicsi....
Szia! Nekem ezek az adatok voltak 25h+2 naposan.
Bpd:63mm
Hc:232mm
Ac:208mm
Tad:64mm
Femur:46mm.
Becsült súly: 810gr.
Született kiírt napon 3880gr 51 cm.
4 óra alatt lett meg a kisfiam, ő volt a harmadik fiam és a legnehezebb. Ja a buksija 36 cm volt. Gátvédelemre készültünk, de sajna nem jött össze, mert repedtem.
3 fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!