Volt valakinek hasonló-eltérő- uh eredménye a 34. hétben?
Nagyon megijedtem, mert az egyik eredményem csak 32 hetesnek felel meg. AC:279mm
A többi eredmény:
BPD:85,5
HC:311
FEM:66mm
B.súly:2121g
Ne ijedjél meg, erre nem lehet alapozni. Sajnos minden túlzás nélkül állíthatom, hogy orvosa és műszere válogatja ki mennyit mér... Ez komoly.
A súlyt sem tudják eltalálni legtöbbször, csak saccolnak.
Feleslegesen ne riogasd magad, nincs semmi baj. Senkinek a babája nem egyformán nől, nem adható rájuk ugyanolyan séma, egyébként csodálatos súlya van!!! Az enyém 30. hetesen volt 1 kg!
Én is bújtam a könyveket, hogy ez ennyi, annak annyinak kellene lennie.. ááá többet soha! Csak bedilizik az ember tőle.
Ja most meg már a lányom a legmagasabb az osztályban és a legfejlettebb is. Semmi nem volt hogy nem az előírt sémának megfelelően nőtt a hasamban. Nőtt és ez a lényeg! Nem lett óriásbébi, de nem is baj!
első vagyok:
BPD:83
AC:263
Femur: 58
súly 1820gr.
pocaklako.hu szerint bpd:picit kisebb, mint 33 hetesnek, ac:30hetesnek, fe:30 hetesnek felel meg. Ez 31+5 hetes lelet.
Látta a leletemet az UH-os és két orvos. Senki nem mondta, hogy aránytalan lenne. Szerintem ne izgulj emiatt, ha rossz az eredmény biztos, hogy szólnak. Egyébként attól is függ, hogy hová teszik az x-et. Lehet, hogy ha még egyszer kezdi elölről már nem pont ezek az értékek jönnek ki.
Az AC a haskörfogat, lehet éppen ürített, vagy nem volt tele a hasa- máris sokkal kisebbnek mérik.
Nekem a babámat 29hetesen lemérték súlyra 1700grammnak, mondták, hogy kb 3.8-4kg lesz a végére.
utána 34hetesen 2.4kg volt, azt mondták 3.5kg lesz a végére.
35.héten 2.5kg volt- azt mondták, olyan 3-3.3lesz a végére
37.héten 2.8kg volt- max 3kg-ot mondtak a végére
39.héten megtippelték 3.4kg-ra!!!! minden adata sokkal nagyobb volt, mint két héttel azelőtt, a bpd-je pl 9mm-volt nagyobb. NEm is értettem, hogy mi van?
2nap mulva megszületett 2980grammal!!
Ma 4napos kis Cukiság! :)))
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy az én bébimet óriástól - túl picinek mérték össze-vissza terhesség alatt- a végefele már nem is figyeltem oda, hogy miket saccolnak-mérnek, csak azt figyeltem, hogy kimondják, jól fejlődik, minden rendben vele.
Szóval ne igzulj, a babáddal minen rendben van, az UH meg csak tényleg közelítő értékeket mér. Hogy is lehetne a pocakban lévő babának pontos súlyát megmérni? :)
További jó pocakosodást és könnyű szülést neked.
nekem a 36. heti uh-n a feje már 4 héttel nagyobb volt az átlagnál, a combja meg 1 héttel kisebb (a fejénél azt dobta ki a gép, hogy abnormal!) aztán született egy makkegészséges babám!!! :))
ne izgulj, ahogy mi sem vagyunk egyforma magasak és egyforma súlyúak, úgy a babák sem, ezek meg csak átlagméretek, és a mérés sem biztos hogy pontos, milliméterekről van szó, ha csak egy hajszállal arrébb teszi a pontot, már nem annyi
minden rendben lesz!!!
Szia! Holnap megyek csak dokihoz, és NST-re, és Ő ad majd időpontot jövő hétre. Nagyon félek, mindenki azt mondja, hogy milyen kicsi a hasam,és, hogy az előző terhességemmel sokkal erőssebb voltam. Nemtom, remélem minden ok.
Veletek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!