Volt valakinek hasonló-eltérő- uh eredménye a 34. hétben?
Nagyon megijedtem, mert az egyik eredményem csak 32 hetesnek felel meg. AC:279mm
A többi eredmény:
BPD:85,5
HC:311
FEM:66mm
B.súly:2121g
Szia! Hát ma voltam dokinál, és kedden megyek uh-ra, de úgy néz ki be kell feküdnöm, mert a magzatvíz is kevés. Fogalmam nincs mi lesz, hogy bírja a 3 éves kisfiam ha hetekre kórházba kerülök. Azt mondta a doki, hogy fájásokat fognak indikálni oxytocinnal, ami rohadt szar dolog.Még reménykedek, hogy mégse kell befeküdnöm, de kevés rá az esély, azt mondta vigyem magammal a kórházi dolgaim. Még egy csomó dolgom lenne itthon.:-(
Ha mégis hazajöhetek majd írok.
Boldog babavárást, és könnyű szülést!:-)
Szia!Szerintem ne aggódj, ha meginditják a szülést, akkor nem kell olyan sok időt bent töltened, a kisfiadtól távol:)
Lehet, hogy nem a természet szerint mennek a dolgok, de néha szükség van beavatkozásokra, és egyálrtalán nem biztos, hogy olyan rossz lesz.Barátnőmnek 37.héten indították oxival, reggel9-re folyt le neki, és délben megvolt a baba.
Drukkolok, ha meg hazaengednek, akkor írj!
Szia! Szerencsére nem. Hétfőn is voltam uh-on, a doki azt mondta tényleg pici a baba, de nem kórosan, Ő 2460g-nak saccolta. Kedden a kórházban 2640g-nak mondták, és mivel rendben volt a magzatvíz és az NST is így hazaemgedtek, de keddenként mennem kell uh-ra és NST-re ill. a mozgásokat kell nagyon figyelnem ami nem könnyű, mert tegnap és ma is kevesebbet mozog ami nem csoda mert én is tők fáradt, álmos vagyok ebbe az időbe. Próbálok sokat pihenni most is fut a lakás, nehezen de kibírom napi porszívózás nélkül, most első a baba. A kisfiam is tv-t néz ami nálunk nem szokás ilyenkor, de hát most ez van.
Majd jelentkezem ha van valami.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!