Sajnos a kombinált tesztem eredménye: közepes kockázatú lett down korra 1:710. Volt valakinek hasonló esete? Nagyon félek.
Nekem 1:350-hez volt az eredményem, genetikai uh-n találtak a pici fejében egy cisztát, és az egyik szívizma meg volt vastagodva, ezek alapján amniocentézist javasoltak. Naná, hogy belementem! És hála égnek ott kiderült, hogy minden oké. Most már 3 éves, makkegészséges kisfiam van.
Nyugi, nem lesz semmi baj. Ez egyáltalán nem vészes eredmény.
Nekem 1/44 és 1/22 volt a Down kórra+ alacsony AFP, magas HCG, több magzatvíz, feszesen telt magzati gyomor és hólyag. Na, én nagyon be voltam *va. Elküldtek genetikai tanácsadásra, majd amnio-ra, ott pedig több, mint 3 szörnyű hét után megtudtuk az eredményt: a kisbaba egészséges.
És remélem, íígy is van, de pár hét, és kiderül.
Neked sem lesz semmi baj, az eredményed nem olyan rossz, és valóban azt jelenti, hogy 710 emberből 1-nek született beteg babája olyan eredménnyel.
A lényeg: ne félj, ne idegeskedj, és csak pozitívan!!!
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!