2014. januári babavárók?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki a napokban tesztelt pozitívat?
Én május 19-én teszteltem 5 év után!!
2013. máj. 27. 20:49
11/24 A kérdező kommentje:
Én csütörtökön megyek hozzá 12:30-ra dejóóó alig várom:)))
2013. máj. 28. 13:24
12/24 anonim válasza:
5. vagyok. Már voltam dokinál, uh-n is, szerdán megyek a kiskönyvért, 10-én ismét uh-ra. :)
13/24 A kérdező kommentje:
És mit láttak már az UH-on neked?
2013. máj. 28. 20:15
14/24 anonim válasza:
Én is,én is!!! jövőhéten megyek dokihoz. Kb. 7 hetes leszek akkor. :))
15/24 anonim válasza:
Petezsákot, benne szikhólyagot. :)
16/24 A kérdező kommentje:
5-ös és még ha nincs szívhang, már mehetsz akkor is a kiskönyvért?
Jaj én is nagyon izgulok mit fogunk látni:))))
2013. máj. 29. 10:59
17/24 anonim válasza:
Sziasztok!
4-es válaszo vagyok, aki nem mert tesztelni péntek óta.
Ma pozitív lett a tesztem :))))
Annyira boldogok vagyunk:)
18/24 anonim válasza:
Nálunk igen, lehet menni. Tegnap ki is adta a védőnő. Meg el is szomorított, hogy programozott császárom lesz, ha csak nem indul be a szülés a 36-37. héten...
5-ös voltam.
20/24 anonim válasza:
sziasztok!én 4és fél év után teszteltem pozitívat 2-t is.nagyon nagyon boldogok vagyunk,már voltam uh-n,és jövő7en megyek 8hetesre.azért van bennem félsz,hogy ennyi várakozás után a miénk lehet e a boldogság,minden esetre nagyon nagyon remélem,hogy minden ok,és januárban egy gyönyörű kisbaba gyarapíthatja a családunkat!!!!boldog baba várást mindanyiótoknak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!