2014. januári babavárók?
Van köztetek olyan aki a napokban tesztelt pozitívat?
Én május 19-én teszteltem 5 év után!!
Nagyon gratulálok nektek. Csodáltaos érzés lehet. Én is nagyon reménykedtem a januárban de nem sikerült. Mi 4 évnél tartunk. Nálatok mi volt a gond? spontán sikerült? Ha nincs kedved nem kell válaszolni, csak jó siker történeteket olvasni, erőt ad....
Én PCOS vagyok nálunk ez az ok.
Spontán összejött. Pco és IR meg 2-es típusú diabétesz. Két vetélés után egy korai és egy középidős.
Alig hiszem el:)))annyira boldogok vagyunk!
Köszönöm!
Van remény, sose adjátok fel!
Szia!
Igaz én még nem teszteltem pozitívat, de péntek óta késik, ami bízom benne jó jel :) Ha végre ráveszem magam a tesztelésre, akkor csatlakozom:)
Neked pedig gratulálok
Én 21-én teszteltem pozitívat.
Gratulálok nektek!
Én 2 hete teszteltem pozitívat.
Gratulálok nektek, ez szuper ennyi minden után! Sajnos több olyan ismerősöm is van, akiknek szintén nehezen akar összejönni a baba.
Én szerencsés vagyok ezen a téren, van már két kisfiam, de sajnos az első terhességemnél 9 hetesen nem volt szívhang. Azt elég nehezen éltem meg.
7-es vagyok.
Én már voltam orvosnál 6 hetesen, 2 hete. De még csak petezsák volt, valószínűleg később foganhatott a baba. 6-án megyek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!