Rengeteg ilyen oldal van ahová le van írva mit érdemes vinned.Ami talán a legfontosabb neked 3-4 hálóing lehetőleg elől gombos a szoptatás miatt.Eldobható bugyi és bele szülés utáni betét.Én vittem popsitörlőt mert jól esett napközben többször megtörölni a pisilések után.A wc papír ilyenkor a seb miatt esetleg bánthatja a sebet.Törölköző,esetleg 2 és az intim részhez is 1 külön.Kéztörlő,fogkefe,fogkrém,fésű,evőeszköz.
A babának:attól függ hol szülsz.Van ahová kell vinni rugikat van ahol adnak.Ezt most nem részletezem de ha kell vinni szívesen leírom mit érdemes amit könnyen rá is tudsz adni.Attól is függ hogy babás szobába leszel vagy nem.Van ahol van popsikrém és törlőkendő van ahol nincs.Szóval ha megírod ebben is tudok tanácsot adni.Kellemes babavárást könnyű szülést!! :)
Nekem is hasznos volt a kérdéses és a válaszod, így én nem teszem fel. Köszi!!
2012. nov. 6. 21:23
5/10 anonim válasza:
Én nem vittem be mindent, amikor mentünk szülni, csak 1 napra elegendő cuccot meg a tisztálkodószereket, papucsot, amúgy meg összeraktam otthon 3 szatyorba 1-1 törülközőt, hálóinget, tekercs wc-papírt, 8 kis pelust, 10 db betétet, és ki volt adva a férjemnek, hogy minden nap hozzon be egyet (én meg küldtem haza az előző hálóinget és törülközőt), így nem kellett óriási csomagokat vinni/hozni. Babaruhát meg csak utolsó nap hozta be (ahol én szültem, kórházi angolpólyában vannak a babák, nem kell nekik ruhát vinni, csak pelust, popsitörlőt és popsikrémet).
2012. nov. 7. 13:18
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöma válaszokat !
Nagggyából énis ezeket irtam össze magamnak. Még nagyon babrucit sem vettünk csak bodykat (nemtudjuk fiu vagy lány)
midenhol iják a Tena bugyit. Az feltétlen szükséged? vélemények ?
2012. nov. 7. 13:49
7/10 anonim válasza:
Én csak a Tena bugyit tudtam elviselni jó pár napig. És a szülésznő azért is javasolta, mert ez csak egy háló (csalóka, mert ennek ellenére jól tartja a betétet) és jól szellőzik, ami nagyon fontos ilyenkor. A rendes bugyiba bele se fér normálisan a nagy betét, meg az nekem nagyon odanyomta a betétet a sebhez, úgyhogy vagy 10 napig csak a Tenát hordtam még otthon is. Mikor zuhanyozáskor cseréltem, a piszkosat a csapnál fertőtlenítős szappannal átmostam, nagyon gyorsan megszáradt, következő cserénél jöhetett vissza az. Úgyhogy nem kell belőle sokat venni, főleg radiátoron 10 perc alatt száraz.
2012. nov. 7. 14:17
8/10 A kérdező kommentje:
ÉS mijen tena betétet ájánlotok , nekem a mensim álltalában 5 napig tartott de nagyon sok volt. Always nightet használtam. Tenából mijet lenne érdemes?
2012. nov. 8. 15:51
9/10 anonim válasza:
Én tena betétből vettem egy csomag extrat, ezt használtam a kórházban eldobhatós bugyival (olyannal, ami ötös csomagban kapható, csodálkoztam, mert nagyon jól tartotta a betétet), meg vettem egy normált, ez már csak itthon kellett.
2012. nov. 8. 21:52
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok: az első pár napban a legnagyobbat használtam, aztán ahogy csökkent a vérzés egyre kisebbet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!