Mennyi idő után kell orvoshoz/kórházba menni, ha nem érzem, hogy mozogna a baba? Ha hallom a szívét, de egyáltalán nem mozog? Mikor kell feltétlenül indulni? 39 hkm
Off: nem voltam még terhes, és komolyan kérdezem, lehet hallani a babád szívét?
Jaj de szép! Hogyan, hol hallod?
Mert mióta nem érzed? Nem lehet arra fogni, hogy nagyon kevés helye van már csak mocorogni? Lehet sokat pihen... Gyűjti az erőt a nagy napra.. :) Nem tudom nem tartok még ott ahol te úgyhogy csak kívánni tudom hogy minden rendben legyen. :)
21hkm
Az elsőnek meg, hogy... áhh. :DDD
Egyél szőlőcukrot és mozgasd meg a pocakod, arra reagálnia kell, legalább kinyomnia magát, ha erre sem, inkább feleslegesen menj be, minthogy baj legyen. CTG-k rendben voltak?
40 hetes kismama
Reggel nem volt semmi baj, kis virgonc volt! A CTG-n minden rendben volt, épp ma voltam! Olyan fél 2 óta nem igazán mocorog! Az előbb megmozdult, de csak egy pillanat volt! A szívhangfigyelővel megtaláltam, bár nem könnyen, de meglett! Csak ilyen sokáig nem szokott ilyen kis csendben, nyugalomban lenni! Lehet jönne valami front? Az elmúlt napokban lelőni sem lehetett volna, mindig csinálja a fesztivált! :)
Most csak aggódom, hogy ilyen nem szokott lenni! Mikor kell, orvoshoz fordulni? A dokim pont szabin van még a héten :( Bár ez nem jelent semmit!
Nekem azt mondták, hogy 4 óra nem mozgás után kell menni. Persze ha még felébreszteni sem tudtam akkor, irány a kórház.
36hkm
Köszönöm szépen! Eszek valami édeset, vagy kakaót vagy valamit, és hátha megint az én rosszcsontom lesz újra!
Köszönöm még egyszer!
#1 vagyok, köszi a választ!
Gondolom hamarosan jön a baba, és tiszta izgalomban vagy!
De irigyellek!!! Nem rosszmájúan persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!