18 hetes terhesen ha még nem érzem a baba mozgását, nem feltétlenül jelent rosszat, ugye?
Nem jelent rosszat.
Én is első babás vagyok,én a 19-20. hét környékén voltam maajdnam biztos benne,hogy a babámat érzem.
Azóta már tudom is.:)
Boldog babavárást!
22 hetes kismami
Szia!
Tényleg nincs miért aggódnod!
Én is ideges voltam, hogy mi van, mért nem mozog... Képzelheted, csak a 21. hét végén kezdett el mozogni. Azóta viszont nagyon aktív és ezt imádom!
Minden jót!
Szia!
Én a 20. héten vagyok és elkeseredett, hogy semmit sem érzek.... de, persze lenyugtatom magam, mert ha netán vmi baj lenne, azt viszont valószínű érezném ... szóval várok .... és lehet, hogy már én is éreztem, csak nem tudom, hogy az volt ... első babám, plusszban én még meglehetősen telt alkatú is vagyok, eleve domború, nem kis hassal és állítólag jó vastag hasfallal. Én attól félek, hogy emiatt nem fogom érezni, de nyilvánvaló pedig, hogy nem kívülről kell éreznem, hanem belülről:-). Szóval én még várok, ill. meg kell bizonyosdnom egyszer majd csak, hogy Ő az, akit érzek :-)
köszi, szépen.ha hanyatt fekszem érzem ahogy kidudorodik, én -2kg vagyok és szintén vékony:D
a lapos hasamhoz képest nekem is már most jó nagy a pocim.
mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!