Most akkor mikor van az első genetikai uh? A neten sok helyen azt olvasom, a 12. héten, úgy tudtam, és a nődokim is úgy küldött, hogy 12 hetesen, azaz a 13. héten.
Továbbá: azt olvastam, ha a 12. hétig nem jelentkezünk be a védőnőnél, akkor nem jár a szülési segély? Akkor lemaradtam? Holnap akarok bejelentkezni, 11+2leszek! Sok infó olyan össze-vissza!
Ti mit hogyan tudtok, veletek hogyan történt?
Szia!
Én mindkét gyereknél 8-9 hetesen voltam először védőnőnél.
Olyankor kapsz néhány beutalót formális belgyógyászati vizsgálatra,fogászatra.Ezeket el kell intézned,mielőtt először mész a terhes gondozóba.Laborba is menni kell,és ezekkel a leletekkel kell menned a dokihoz.
Az első gen. uh tényleg 12 hetesen van,ezt jól tudod.
A köv. a 18 héten van.
Az,hogy lemaradnál valami támogatásról,mert nem jelentkezel időben a védőnőnél,ezt még nem hallottam,de a mai világban bármi előfordulhat.
Szerintem ne parázz sokat,de az adott időpontokat érdemes betartani,mert egyes laborok terhességi héthez vannak kötve,tehát,ha később mész,fals lehet az eredmény,ami miatt megint aggódni fogsz.Nem érdemes ilyesminek kitenni magunkat és a babánkat.
Genetikai Uh a 18. héten van.
32km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!