Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes, első kórházi (geneti...

12 hetes, első kórházi (genetikai) uh hüvelyi vagy hasi? Mi történik még ezen a vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Azt tudon, hogy kell beutaló és időpont, csak az érdekelni, hogy hogy zajlik?
2008. nov. 5. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem (Székesfehérváron) hasi UH volt a 12. héten.

Megmérték a pici méreteit és a tarkóredőt, ami úgy todom, ideális esetben 1 és 3 mm között van. Nézik már a méhlepény helyzetét is.

Én szerencsés voltam, mert nekem ingyenesen elvégezték az integrált teszt 12. heti részét is, tehát vért is vettek. (pontosabban ki tudják szűrni a betegségeket).

Végülis ennyi volt.

2008. nov. 5. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Orvos függő hogy hasi vagy hüvelyi uh-lesz de álltalában a 12.heti az utolsó hüvelyi uh

2008. nov. 5. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem hasi uh volt! Ezen a vizsgálaton nézik a nyaki tarkóredő méretet, hogy rendben van-e!
2008. nov. 5. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szombathelyen hüvelyi.

Boldog babavárást: 33 hetes kismama

2008. nov. 5. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:

szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi.

ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.

2008. nov. 5. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor csinálnak hüvelyi uh-t, ha a hasi már nem ad pontos, ellenőrizhető képet a babáról, legalábbis a dokim nekem ezt mondta a 12.heti uh-n, ami hasi volt.

Ezen kivül még vérvételre számithatsz, aminek az eredménye kb 3hét alatt készül el. Kb:10 perc lesz az egész. Boldog babavárást.

2008. nov. 5. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!Épp ma voltam én is a 12.heti vizsgálaton (Székesfehérváron).Nálam elsődlegesen hasi ultrahangon nézte a doki a bébit (leginkább a méreteit), majd elvégzett egy genetikai vérvételt, aminek két hét múlva lesz eredménye.Egyetlen dolgot hiányoltam, ami azért rosszul esett:nincs plussz monitor amin a kismama is látná a kis pocaklakót:(

Nekem annyi szerencsém volt, hogy elkísért a párom és ő legalább láthatta, még azt is ahogy rugdalózik.

2008. nov. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!