12 hetes, első kórházi (genetikai) uh hüvelyi vagy hasi? Mi történik még ezen a vizsgálaton?
Szia!
Nekem (Székesfehérváron) hasi UH volt a 12. héten.
Megmérték a pici méreteit és a tarkóredőt, ami úgy todom, ideális esetben 1 és 3 mm között van. Nézik már a méhlepény helyzetét is.
Én szerencsés voltam, mert nekem ingyenesen elvégezték az integrált teszt 12. heti részét is, tehát vért is vettek. (pontosabban ki tudják szűrni a betegségeket).
Végülis ennyi volt.
Szia
Orvos függő hogy hasi vagy hüvelyi uh-lesz de álltalában a 12.heti az utolsó hüvelyi uh
Szia! Szombathelyen hüvelyi.
Boldog babavárást: 33 hetes kismama
szio, nekem 9. heten volt az utolso huvelyi ultrahangom, utana csak hasi.
ha szepen fejlodik a baba, akkor szerintem mar 12 hetesen siman lathato hasival.
Csak akkor csinálnak hüvelyi uh-t, ha a hasi már nem ad pontos, ellenőrizhető képet a babáról, legalábbis a dokim nekem ezt mondta a 12.heti uh-n, ami hasi volt.
Ezen kivül még vérvételre számithatsz, aminek az eredménye kb 3hét alatt készül el. Kb:10 perc lesz az egész. Boldog babavárást.
Szia!Épp ma voltam én is a 12.heti vizsgálaton (Székesfehérváron).Nálam elsődlegesen hasi ultrahangon nézte a doki a bébit (leginkább a méreteit), majd elvégzett egy genetikai vérvételt, aminek két hét múlva lesz eredménye.Egyetlen dolgot hiányoltam, ami azért rosszul esett:nincs plussz monitor amin a kismama is látná a kis pocaklakót:(
Nekem annyi szerencsém volt, hogy elkísért a párom és ő legalább láthatta, még azt is ahogy rugdalózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!