Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvosnak mit mondtatok első...

Orvosnak mit mondtatok első vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés.Na csak azért kérdezem,mert azt ugye nem mondhatja az ember, hogy terhes vagyok, mert ezt ő alapítja meg.Na csak tanácsokat kérek és, hogy ki mit mondott mikor elment először orvoshoz.Köszönöm.
2011. febr. 9. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
:) Azt mondtam el, hogy hány napja késett, illetve pozitívat teszteltem.
2011. febr. 9. 09:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Pozitív terhességi tesztem van. Utolsó menstruációm:...
2011. febr. 9. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Én olyan izgatott voltam, hogy azt nyögtem be, van három negatív tesztem. Erre a doki, akkor miért jött?! Persze röhögve. :)

Amikor tisztáztuk a hülyeségemet, már ő kérdezgetett, utolsó mensi, egyéb tünetek stb.

2011. febr. 9. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó napot kívánok! Remélhetőleg terhes vagyok, x... napja nem jött meg, van x. pozitív tesztem.
2011. febr. 9. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nemes egyszerűséggel csak annyit mondtam, hogy úgy néz ki, babát várok. Aztán ebből szépen kialakult egy párbeszéd.:)
2011. febr. 9. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
megmondtam, hogy pozitívat teszteltem, kétszer is, és, hogy tőle várok egy megerősítést :)
2011. febr. 9. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Nemsokára megyek orvoshoz és nagyon izgulok.
2011. febr. 9. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
én is azt, hogy pozitiv lett a tesztem, aztán utána már kérdezett is és megvizsgált.
2011. febr. 9. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam h van 2 pozitiv terhességi tesztem:)
2011. febr. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!