Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nem az első vizsgálato...

ZsZs27 kérdése:

Van aki nem az első vizsgálaton kapta meg a kiskönyvét?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál, 6 hetes terhes vagyok. Az UH-n két petezsák látszódott, két hét mulva kell újra visszamennem. Akkor annyira örültem, hogy a könyvet el is felejtettem kérdezni. Lehet, hogy azért nem kaptam, mert még csak a petezsák látszódott más nem? Egyenlőre vizsgálatokra sem kell mennem.
2010. okt. 16. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
szia.akkor kapsz majd kiskönyvet a védőnőtöl ha már embriót is látnak az uh-on.nálunk így volt.:)
2010. okt. 16. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
A kiskönyvet nem az orvos adja, hanm a védőnő... Menj el hozzá és vidd a leleted, amin rajta van, hogy babát vársz, majd ő állítja ki a papírokat és a kiskönyvet is, meg persze tájékoztat az elkövetkező vizsgálatokról is. Gratulálok a babához!!!
2010. okt. 16. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kis könyvet nem az orvos állítja ki hanem a védőnő.Lehet hogy azért nem mondta hogy menj a védőnőhöz mert még nem biztos hogy mindkettő baba megmarad vagy nem lehetett még szívhangot hallani.

2010. okt. 16. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Igen, a doki mondta, hogy van esélye annak, hogy az egyikből nem lesz semmi, mert az 3 mm-el kisebb volt, pedig a fogantatás ugyanazon a napon kellett, hogy történjen. (tüszőrepesztő injekció) 2 éve próbálkoztunk, eddig nem is néztem utána, hogy mennek ezek a vizsgálatok, mert annyira magára a teherbeesésre koncentráltam.
2010. okt. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!