Reggeli rosszullétre mit ajánlotok?
Sziasztok 7 hetes kismama vagyok egy hete eviselhetetlen egész napos hányingerem émelygésem van.
Tudtok erre vmi gyógymódot?
És még egy kérdés: Lehetséges hogy már most látszódik a pocakocskámon h babát várok, vagy ez mástól is lehet? (pl. Hízás,puffadás)
Köszönöma válaszokat!
Nagyon megértelek!
Nekem ami segített: borsmenta tea, maláta tea, alkoholmentes sör, sajtos tallér, keksz.
Kitartás!!! 17 hetes kismama
De aranyos vagy! :-) Akárcsak én tettem volna fel ezt a kérdést...
Én holnap töltöm a 8. hetet. 5. héttől olyan émelygéseim rosszulléteim voltak , vannak, hogy nem tudok dolgozni. Mikor megkérdezik tőlem, hogy vagyok, azt szoktam mondani: Hál'Istennek vacakul!
Mivel nagyon várjuk a babát, ezért még a rosszulléteknek is örülök!
Én már sokmindent kipróbáltam, nem jöttem rá mitől lenne jobb! Olyan, mintha folyamatos gyomorrontásom, kajaundorom lenne! De kit érdekel!!! :-)
A hasam nekem is nőtt, volt, aki rá is kérdezett a terhességre, de ez még nem a méhnagyobbodástól van. Inkább egyfajta puffadás. Belül már most kezdenek átrendeződni a dolgok...
Kívánom, hogy érezd magad minél jobban és egészséges szép babád szülessen!
Szia! Nekem úgy sikerült a 8.héttől a rosszulléteket megszüntetnem, hogy ha éjszaka jött rám, ittam egy pohár jéghideg vizet (legjobb, ha este lefekvés előtt kiveszel a fagyasztóból egy félig megfagyott vizü üveget), reggel meg, mielőtt kinyitottam volna a szemem, gyorsan lekaptam egy kekszet a komódról és még fekve elrágtam. Utána már csak kétszer jött elő rosszullét, hetekkel később, de az köhögés miatt. Remélem hamarosan jobban leszel és a terhesség minden pecét élvezni fogod!
14hetes kismama
Köszönöm a válaszokat és a kedvességeteket!
Kipróbálom az összes tippet.
Neketek is egészséges és gyönyörű babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!